Kraj veze za BLIZANCE, da li postoji još jedna šansa?! Ljubavna idila očekuje RAKA!

Kraj veze za BLIZANCE, da li postoji još jedna šansa?! Ljubavna idila očekuje RAKA!

1. srpnja 2021. 0 By Maja

BLIZANCI

ONI KOJI SU U VEZI: Pred vama je mesec u kojem će dolaziti do velikih problema i nesuglasica. Naime radi se o tome da vi vašem partneru nešto krijete.  Niste iskreni i naravno da vaša voljena osoba to primeti. Poznaje vas dovoljno dugo da bi vi sada bili u sutuaciji da je lažete. Ona zna za vašu tajnu, i tokom meseca jula ona će saznati sve. Mesec jul vama donisi raskid veze,  na određeno  vreme. Vašem partneru će trebati mnogo vremena da odluči da li će vam moći ikada više verovati.. Na vama je da budete iskreni prema voljenoj osobi, jer vi imate budučnost ispred sebe, samo ako budete iskreni sa svojim rečima.

Pre niste ništa krili  od voljene osobe, i kada ste bili u najvećim problemima, uvek ste se posavtovali s partnerom. Da li su vaši osećaji prema drugoj osobi toliko veliki, pa ste morali da sakrijete šta se između vas dešava, U mesecu julu vi ćete morati da se zauzmete za vašeg partnera. Ukoliko želite da vam veza ostane, vi morate pasti na koljena ako treba, i tražiti oproštaj. Vaš partner vas mnogo voli, ali sad je na vas red da mu dokažete da i vi imate ista osećanja.

 

ONI KOJI SU SLOBODNI: Mesec jul vam otvara vrata vrtata za nova poznanstva. Jedno od njih nećete moći zaboraviti, i vi ćete želeti tu osobu ponovo da vidite. Možemo reči da će te se zaljubiti na prvi pogled. Pred vama je mesec u kojem ćete želeti da upozane tu osobu što bolje. Neće ni ona biti ravnodušna prema vama, zato ne odustajte od namera da je zadžite za sebe. Početak velike ljubavne priče je pred vama.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2