LJUBAVNI HOROSKOP za 2. jul:      POGLEDACE ISTINU U  OCI – OVAJ znak ce SHVATITI da je SRCE DAO POGRESNOJ OSOBI!

LJUBAVNI HOROSKOP za 2. jul: POGLEDACE ISTINU U OCI – OVAJ znak ce SHVATITI da je SRCE DAO POGRESNOJ OSOBI!

1. srpnja 2020. 0 By Lala

SKORPIJA

Vi    bi ste mogli da se   uverite danas u emocije jednog  raka koji vam vec danima prica o tome da vas potajno zeli.To ce vas itekako iznenaditi jer niste ocekivali   da mu je toliko stalo. Probajte da mu date sansu,jer njemu je iskreno stalo i mogao bi da vas usreci.

 

STRELAC

Kada zelite da nesto    bude savrseno,onda morate da se date potpuno i a sve cinite da tako bude.Shodno tome,shvatite vec jednom da nemate   prava da od partnera ocekujete  bilo sta  sto vi niste spremni da date njemu jer  tako prosto nece ici.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Moglo    bi se reci da je pred vama situacija u kojoj necete ni sami znati sta je ono sto zelite.Danas vam prosto sledi jedan veoma nezgodan momenat u kome necete samo biti   prinudjeni da donesete neke odluke vec cete sasvim nesvesno nekome slomiti srce.

VODOLIJA

Sve moze da dodje na svoje mesto,ako to pozelite ali i ako se samo malo potrudite.  Vas partner vam sada zamera sto ste ga zapostavili ali uz samo malo truda bas ce sve doci na svoje mesto.Samo je vazno da  ne bude ponos vaznii od emocija.

 

RIBE

Ovih dana ste veoma neraspolozeni.Ni sami ne znate sta se sa vama  desava ali moze se reci da vam nazalost nista ne ide onako kako se nadate i kako ocekujete.Probajte da  mirujete,odnosno da ostanete kuci danas i prosto pokusate da uradite nesto lepo za sebe.

 

Stranice: 1 2