Ovan želi PROMENE u svojoj VEZI, Bika muče VELIKE SUMNJE!

Ovan želi PROMENE u svojoj VEZI, Bika muče VELIKE SUMNJE!

3. srpnja 2022. 0 By Maja

OVAN

OVNOVI KOJI SU U VEZI:

Prer vama je mesec velikih odluka, i velikih razočarenja. Vaša veza  je počela da se odvija rutinski, i to vas strašno nervira. Vi ste osoba koja voli promene, i koja retko može da se pomiri sa rutinskim životom. Jedno vreme je to dobro funkcionisalo, ali vi ste brzo primetili da vi vaš partner imate različite poglede na vašu vezu. Dok on voli mirne trenutke sa vama, vi ste više osoba koja želi nešto da proživi. Vi ste veliki avanturista, i rado bi to delili sa voljenom osobom, ali on ima svoj stav kojeg nema nameru promeniti.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

U mesecu julu pokušajte da pronađete neki kompromis, inače će vaša veza ostati takva kakva je, a sa njom niste zadovoljni. Mnogo nesuglasica je također pred vama, i vi ćete morati doneti jednu odluku. Ostati u vezi u kojoj niste srećni ili pokušati napraviti promene koje bi vašu vezu mogle spasiti. Ono što će vas mnogo razočarati je činjenica da vaš partner neće biti zaintresovan za bilo kakve promene. Njemu će samo biti bitno da njegova bude zadnja. Razmislite dobro o svemu.

OVNOVI KOJI SU SLOBODNI:

Ne očekujte mnogo od meseca jula kada je ljubav u pitanju. Istina je da ćete vi biti u lepom društvu, ali ljubav se neće desiti. Nemate razloga za brigu, jer jedna osoba je ludo zaljubljena u vas, ali joj fali hrabrosti da vam to prizna. Imajte strpljenja jer i za vas je ljubav suđena, ali ne u ovom mesecu.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2