Vagu prati velika SREĆA, Strelcu je danas DAN za ZABORAV!

Vagu prati velika SREĆA, Strelcu je danas DAN za ZABORAV!

1. srpnja 2020. 0 By Maja

OVAN

Danas se posvetite nekim dragim ljudima koje ste u poslednje vreme mnogo zapustili. Volite svoj posao i to je lepo,  ali pri tome ne zaboravite na ljude kojima mnogo značite. Oni su vam uvek bili velika podrška, sad je vreme da im pokažete koliko vam znače, i da ih niste zaboravili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Mnogo poslovnih obaveza je pred vama. Danas ćete osetiti veliku nervozu na radnom mestu. Ipak imajte na umu da će se vaš trud itekako isplatiti. Vas danas očekuje jedno lepo iznenađenje od strane voljene osobe. To izneneađenje će vam dati malo mira od stalnih misli na vaš posao.

 

BLIZANCI

Ignorišete znakove ljubavi. Da li to radite namerno ili slučajno samo vi znate. Ipak, osoba koja ima velika osećanja prema vama je osoba koja bi mogla da postane vaša srodna duša. Malo više obratite pažnje na ljude koji su svakodnevno na vašoj strani.

 

RAK

Danas je vaš dan. Sve će vam polaziti za rukom i vi nećete zanti štada radite od tolike sreće. Jedan iznenadni novčani dobitak vas očekuje. A na ljubavnom polju vam se vraća sreća. Voljena osoba čini sve kako bi vi bili srećni i zadovoljni.

 

LAV

Danas vam mnogo toga neće polaziti za rukom, ali vi ste uporna osoba koja ne odustaje. Neki manji problemi na poslu će vam mnogo smetati, ali vi pokažite strpljenje. U ljuabavi dolazi do nesuglasica sa voljenom osobom koje nećete moći zaobići. Danas je vaše strpljenje pod velikim testom.

 

DEVICA

Očekuje vas jedan susret sa osobom iz vaše prošlosti. Vaša bivša ljubav ne prestaje da misli na vas, al ito se vašem sadašnjem partneru neće svideti. Vi ste srećni u svojoj vezi, i nemate nameru sa se vraćate u prošlost. Danas će vam biti teško , jer će bivša ljubav pokušati sve kako bi vas uverila da joj se vratite.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2