HOROSKOP za PETAK: LAV će imati SAVRŠEN DAN!- STRIJELAC mora biti OPREZAN!

HOROSKOP za PETAK: LAV će imati SAVRŠEN DAN!- STRIJELAC mora biti OPREZAN!

2. srpnja 2020. 0 By Maja

OVAN

U velikim ste dilemama kada je novac u pitanju . Pokušajte malo da smanjite svoje potrebe . Bilo bi vam od koristi kada bi poslušali savjete dragih osoba .Oni vam misle samo najbolje .Vi ne dozvoljavate da vam se neko petlja u vaš život .

Vaša tvrdoglavost bi vam mogla donijeti velike probleme .

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Danas je dan za neke važne odluke . Odluke koje danas donesete mogu se pozitivno odraziti na vaš ljubavni život . Spremni ste za nešto novo ,ali to morate dobro da promislite . Jedna osoba stoji između vas i vašeg novog početka .

 

BLIZANCI

Pružite šansu jednoj osobi kojoj je mnogo stalo do vas . Vi ste još u nedoumici . Jedan razgovor bi mogao donijeti

promjene u vaš život . Danas nećete biti zadovoljni vašom financijskom situacijom .

 

RAK

Danas je dan tokom kojeg morate da mislite na sebe . Ostavite sve po strani i dajte sebi malo oduška .Mnogo činite za druge .Ail , pri tome zaboravljate na sebe i svoje potrebe . Drugima to neće biti po volji , ali vi to morate da učinite zbog sebe .

 

LAV

Danas postižete mnogo .Puni ste energije i dobrog raspoloženja .Sve vam ide od ruke kako na poslovnom , tako i na ljubavnom planu . Dan je savršen za vas . Danas uživajte jer ste vi to zaista zaslužili . Sreća vas prati cijeli dan .

 

DJEVICA

Vama zvijezde danas i neće biti mnogo naklonjene . Puni ste sumnje u sebe i svoje postupke .Mnoge stvari ne idu onako kako vi to očekujete , i to vam stvara dodatnu nervozu . Tražite razgovor sa osobom kojoj vjerujete . Otvorite joj svoju dušu . Ta osoba ima mnogo razumijevanja za vašu situaciju .

 

VAGA

Danas će te biti spremni na velike izazove . Već duže vrijeme krijete svoja osjećanja prema jednoj osobi .Zvijezde su na vašoj strani , i vaš avanturistički duh će da se probudi u vama . Budite hrabri . Slušajte svoje srce .

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2