HOROSKOP za PETAK: LAV će imati SAVRŠEN DAN!- STRIJELAC mora biti OPREZAN!

HOROSKOP za PETAK: LAV će imati SAVRŠEN DAN!- STRIJELAC mora biti OPREZAN!

2. srpnja 2020. 0 By Maja

ŠKORPIJA

Danas će te biti veoma neodlučni . Vaše srce kuca za jednu osobu koju već dugo pokušavate zaboraviti . Želite da je pozovete , ali strah od odbijanja bi vas mogao u tome spriječiti . Poslušajte svoje srce .Budite hrabri .Ne dozvolite da vas vaš strah sputava da budete sretni .

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRIJELAC

Vaši planovi se polako počinju odvijati u pravom smjeru . Imate mnogo ambicija u sebi . Ipak, budite oprezni .Osoba kojoj mnogo vjerujete bi mogla da vas mnogo iznevjeri. Vaša sreća mnogima smeta , iako se vama to čini drugačije .

 

JARAC

Sreća vam se danas smiješi na svakom koraku . Zadovoljni ste sa sobom i to ne možete sakriti od drugih .Vaša pozitivna energija danas privlači jednu osobu o kojoj već dugo sanjate . Šanse  su tu ,ostalo je sam do vas .

 

VODOLIJA

Vi ste osoba koja ne može da ne kaže istinu . Zbog vaše iskrenosti danas će doći do nesuglasica sa prijateljima .

Vi ne birate riječi , kada vam nešto nije po volji . To bi vam se moglo vratiti na ružan način .Vi ste dobra osoba i sigurno to ne želite .

 

RIBA

Vi želite promjene u vašem životu , i to mnogima ne odgovara . Pogotovo ako ste u vezi moglo bi doći do nesuglasica sa partnerom . On vas podržava  u svemu , ali njemu se promjene ne dopadaju . On je zadovoljan , ali vi to niste .

Učinite ono što mislite da je za vas najbolje . Prestanite da se obazirete na to šta drugi misle .

Stranice: 1 2