Strijelca očekuje VELIKA SREĆA, Vagu RAZOČARENJE, a Vodolija će uspjeti da RIJEŠI neke PROBLEME!

Strijelca očekuje VELIKA SREĆA, Vagu RAZOČARENJE, a Vodolija će uspjeti da RIJEŠI neke PROBLEME!

3. srpnja 2020. 0 By Maja

OVAN

Pred vama je jedan potpuno običan vikend. Nikakva posebna dešavanja vas ne očekuju, ovaj vikend je stvoren da se malo odmorite od svega. Vi će te ipak biti puni elana da završite neke obaveze koje su veoma bitne za vas. To će vam biti od velikog značaja, mada je odmor ono što vam je sada najpotrebnije.

 

BIK

Vama ovaj vikend definitivno neće ispuniti očekivanaj koje ste imali. Velike problemi su pred vama, a posebno rasprave sa vašim partnerom će vam stvarati veliku nervozu. Negativana energija će propratiti ova dva dana koja ste vi sigurno zamišljali drugačije.

 

BLIZANCI

Pred vama je jedan divan vikend u kojem će te vi osjećati samo mir i zadovoljstvo. Mnogo lijepih trenutaka sa dragim osobama je pred vama i vi ni za kakve probleme nećete znati. Pred vama su dva dana u kojima će te vi osjećati samo sreću. Uživajte.

 

RAK

Zaslužili ste odmor, jer je iza vas jedna vrlo naporna sedmica. Mnogo obaveza je ilo pred vama, ali vi ste uspjeli sve da riješite onako kako ste to i zamislili. Uživajte sa voljenom osobom, jer je njoj vaaš pažnja trenutno potrebna. Sretne zvijezde su na vašoj strani.

 

LAV

Jednostavno ne umijete da se opustite, Poslovne obaveze vam ne daju mira, ali taj mir vam je itekako potrban. Pokušajte ipak da se opustite u društvu dragih ljudi. Zaboravite na poslovne obaveze bar na nekoliko trenutaka. Puni ste ambicija, ali morate malo da mislite i na sebe.

 

DJEVICA

Pred vama je vikend iz snova. Jedan iznenadni novčani dobitak će vam donijeti veliko veselje, jer novac vam je preko potreban. Mada vam na poslovnom polju ne polazi sve za rukom, ovaj dobitak će vam mnogo toga učiniti lakšim. Sreća vas očekuje i na ljubavnom polju.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2