Bikovu DOBROTU samo koriste, Djevicu prati NERVOZA, a Vodoliju samo SREĆA!

Bikovu DOBROTU samo koriste, Djevicu prati NERVOZA, a Vodoliju samo SREĆA!

9. srpnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Ono što vas trenutno dovodi do očaja je činjenica da neke osobe koje su vam srcu dragu ne žele da čuju vaš savjet. Nije da vi pokušavate nekome nametnuti svoje mišljenje, vi prosto želite samo najbolje za ljude koji su vam dragi. Suočite se sa činjenicom da ne znaju svi da cijene vaše dobre namjere. Ne trošite uzalud svoju energiju.

 

BIK

Bez obzira što je sve palo na vaša pleća, vi ne odustajete od obaveza kojih je iz dana u dan sve više. Ne možete sve da riješite, ali malo tereta prebacite i na druge osobe. Potrebna vam je podrška, ali vi ne želite nikoga da molite za pomoć. Morate da budete malo oštriji prema nekim osobama, koji samo koriste vašu dobrou.

 

BLIZANCI

Voljena osoba ima neke sumnje u vas, ali to nije nikakvo čudo jer previše toga zadržavate samo za sebe. Nemate šta da krijete, zato budite otvoreni za razgovor sa vašim partnerom. Dokažite mu da nema potrebe da sumnja u vas. Budite svjesni da vaša šutnja izaziva samo veće sumnje, a to dovodi do nesuglasica koje lako možete zaobići.

 

RAK

Previše ste dozvolili nekim osobama koje vas okružuju. U vama svi vide samo dobru osobu koja ne želi da se raspravlja, ali vi morate da se zauzmete za sebe. Dobri jeste, ali niste naivni. Lupite šakom od stol i dajete nekim osobama do znanja da ne mogu raditi sa vama šta je njima po želji.

 

LAV

Sreća je na vašoj strani, ali i vi ste mnogo tome doprinjeli. Radite na sebi, i pokušavate da izbjegnete nagle reakcije. Ljudi koji vas okružuju, a posebno voljena osoba je mnogo sretna što ste odlučili da svoj život živite kvalitetnije. Velika sreća vas očekuje, jer vas očekuje jedan novčani dobitak.

 

DJEVICA

Nervozni ste, ali ni sami ne znate razlog za vašu nervozu. Sve vam smeta, a posebno postupci voljene osobe vam izvlače zadnji živac. Ne radi se o tome da ona pravi neke greške.Vi jednostavno tražite razlog za svađu kako bi iz sebe izbacili negativnu energiju.  Vrlo loša ideja, jer će vaš partner da vam okrene leđa ukoliko tako nastavite.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2