DUGA KOJU izaberes OTKRIVA HOCE LI POSLE TUGE u tvoj zivot DOCI SRECA?

DUGA KOJU izaberes OTKRIVA HOCE LI POSLE TUGE u tvoj zivot DOCI SRECA?

6. srpnja 2023. 0 By Lala

DUGA BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali dugu broj jedan ste od onih koji slepo veruju  u cuda. Verujte u vasem slucaju da se nece desiti nikakvo cudo.Neka cuda se nikada ne dese ma kako ih prizeljkivali u teskim danima. I ma kako im se nadali i molili da se dese.

Vi ste imali dosta tezak period koji je prouzrokovala jedna vasa velika ljubav. Igrom sudbine i spletom nesrecnih okolnosti, ta vasa ljubav se raspala.Srusila se kao kula od karata, kao kuca od peska. Lanci kojima ste bili vezani, odjednom su popustili, doslo je do lomova, pucanja i praska.

Taj prasak, nije bio nista drugo, no vas krik u noci, krik ranjene koja gubi ljubav svoga zivota. A to se desilo bas onda kada ste hteli da obelodanite svoju vezu, i da krunisete svoju ljubav.

Kako se samo sudbina poigrala sa vama, u momentu kada ste tvrdili da ste srecni i da vasu srecu ne moze niko osporiti, niti pomutiti. Vasa je ljubav bila polje lala, velika a opet nezna kao mak u korovu.

Jasno je kako jedan tako nezan cvet moze opstati u korovu! Taj nezni cvet je bila vasa ljubav, to ste bili vi, a korov, bili su svi oni pakosni i ljubomorni, koji su branili vasu ljubav!

Oni koji nisu znali razumeti da se volite uprkos svemu.  Vi ste bili zabranjena ljubav jedno drugome, i uspeli ste da  se volite. Ali su vas sprecili, rastavili, sagradili zidove medju vama! Vasa je ljubav mogla da traje…

Nisu vam dali da ostanete skupa. Da dovrsite kule ljubavi koje ste poceli graditi. I vi sada na rusevinama svoje ljubavi umesto snovima zidate sa bolom.

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2