Do kraja mjeseca Bika čeka ljubav na prvi pogled, a Riba će shvatiti da GUBI VRIJEME na POGREŠNE LJUDE..

Do kraja mjeseca Bika čeka ljubav na prvi pogled, a Riba će shvatiti da GUBI VRIJEME na POGREŠNE LJUDE..

8. srpnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Period koji je pred vama vam donosi kako lijepa dešavanja tako i neke manje probleme. Kad su u pitanju problemi, oni se najviše odnose na vaš poslovni život. Neće vam polaziti za rukom da ostvarit ono što ste imali u planu. Kada je u pitanju ljubav, vi ćete imati mnoog razloga za sreću. Vaša voljena osoba će napraviti nešto, što će nadmašiti sva vaša očekivnaj.

 

BIK

Budite spremni  za velike emocije i leptiriće u stomaku. Vi ćete sresti osobu  koja vam neće izlaziti iz misli. Ljubav na prvi pogled će vam desiti, mada ste vi osoba koja toliko i ne vjeruje da se može zaljubiti tako brzo. Ali ljubav  ne obraća pažnju na ono što mi mislimo. Pred vama je susret koji će sve promijeniti na bolje.

 

BLIZANCI

U periodu do kraja mjeseca, vrlo je bitno da budete oprezni sa svojim postupcima ukoliko ne želite upasti u probleme koji vam trenutno zaista nisu potrebni. Zvijezde zaista nisu na vašoj strani, i vas do kraja mjeseca očekuje velika nervoza i napetost. Kako na poslovnom tako i na ljubavnom polju vama predstoje vrlo teški dani.

 

RAK

Sve ono što o čekujete biće ispunjeno, jer je sreća vaš vjerni pratilac do kraja mjeseca. Vrlo lako ćete dolaziti do onoga do čega vama je stalo Sve vam polazi za rukom, a posebno na poslovnom polju ostvarujete nevjerovatne rezultate. Novčani dobitak vas također očekuje. U ljubav vam predstoje samo sretni dani.

 

LAV

Susret sa jednom vodolijom vam mijenja život iz korijena. Promijene koje su pred vama doprinose veliko poboljšanje na poslovnom polju.  Savjete koje ćete dobiti, ne možete platiti, jer ta osoba će vam otvoriti vrata za nove poslovne prilike koje će vam donijeti velike novce.

 

DJEVICA

Očekuje vas velika zabrinutost na ljubavnom polju. Sumnje koje imate prema voljenoj osobi vam neće dati mira. Istina bi mogla mnogo da vas zaboli, ali vi želite da čujete da li su vaše sumnje  opravdane. Ono što ćete saznati do kraja mjeseca mijenja sve, i na to morate biti spremni.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2