LJUBAVNI HOROSKOP za  7. jul: Devici SAMOCA JAKO TESKO PADA!

LJUBAVNI HOROSKOP za 7. jul: Devici SAMOCA JAKO TESKO PADA!

6. srpnja 2020. 0 By Lala

OVAN

Danas ce vam neko izjaviti ljubav.  Velike su sanse da ce to biti jedan rak sa kojim ste davno imali kratku romansu. I dok ste vi krenuli dalje, taj rak i dalje prema vama ima  emocije. Danas ce prosto probati da vas osvoji ponovo jer jednostavno ne moze   bez vas…

 

BIK

Cinjenica je da nista ne mozete trenutno  da promenite kada je vase emotivno stanje u pitanju. Niste uspeli kraj voljene osobe da pronadjete srecu o kojoj ste do sada samo  mastali ali uz malo vaseg truda i uz malo   kompromisa koje morate napraviti sve moze vrlo lako da se sredi.

 

BLIZANCI

Realnost je da  niste srecni kada je rec o ljubavi ali isto tako    i to da se vi bas ne trudite da nesto  promenite. Zato je najbolje da vise vremena posvetite   svom emotivnom zivotu i da  pokusate da sredite ono sto se srediti da. Zapravo,vama je danas potrebno da   ne budete sami.

 

RAK

Sve sto pozelite vi mozete dobiti ako se za to nesto   borite ali sada  bas i nije takav slucaj. Kao da ste jednostavno digli ruke od svega i pomirili se sa tim da vam trenutno ne ide onako kako bi ste zeleli. Ovog puta mnogo toga zavisi samo od vas. Zato bi bilo najbolje kada bi ste malo vise paznje posvetili emocijama.

LAV

Dok vasa voljena osoba daje sve sto ima i sve sto moze samo da vas usreci vi sa druge strane pocinjete da se ponasate veoma  sebicno  kao da vam zapravo nije ni stalo. Onda nemate pravo da se ljutite i zalite sutra kad medju vama dodje do raskida.

DEVICA

Probajte u toku danasnjeg dana   da   nadjete vise vremena za sebe. U zadnje vreme vam je ljubav na zadnjem mestu i  upravo zbog toga se osecate tako tuzno i deprimirano.   Vama je u sustini potrebno da vas neko iskreno voli i da imate nekog kraj sebe.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2