LJUBAVNI HOROSKOP za  7. jul: Devici SAMOCA JAKO TESKO PADA!

LJUBAVNI HOROSKOP za 7. jul: Devici SAMOCA JAKO TESKO PADA!

6. srpnja 2020. 0 By Lala

VAGA

Najbolje bi bilo kada bi ste pronasli vremena za voljenu osobu koju ste zbog mnogo obaveza koje imate u zadnje vreme zapostavili. Neka vam ona danas bude prioritet  jer niikad necete naci nekog ko ce moci da vas voli tako iskreno i tako ludo kao sto je rec o sadasnjem partneru.

 

SKORPIJA

Vama je sve trenutno svejedno.  Cak  i ako imate sansu za ljubav vi ste danas u stanju da je propustie… Jer nemate neku potrebu da imate kraj sebe osobu koja vas voli. Vama danas najvise od svega prija vasa samoca.I zapravo  je tisina sve sto vam je trenutno  potrebno.

 

STRELAC

Istina je da sve sto ovih dana uradite se pokaze na neki nacin kao potpuno pogresno u ocima vaseg partnera. Stvar je u tome da on zapravo  trenutno ne zna  sta je ono sto njegovo srce zeli i shodno tome ne zna ni kakom da se ponasa. Dajte mu vremena da  shvati koja je poruka njegovog srca.

 

JARAC

Vi ste danas veoma napeti i moguce je da imate problema na polju  finansija tako da nije nikakvo cudo sto vam je danas ljubav u drugom planu. Jarcevi koji su u vezi ce imati podrsku i razumevanje od strane voljene osobe. To je ono sto ce vam itekako prijati i sto ce vam uliti snagu  da se  izborite sa onim sto vas muci.

 

VODOLIJA

Ako budete vise vremena posvetili svom emotivnom statusu velike su sanse da ce vam u buducnosti na polju ljubavi procvetati ruze. ALi ako nastavite sa tim da se ponasate veoma sebicno i da vam ponos bude na prvom mestu.. Onda da se pomirite sa tim da su male sanse  da cete u narednom periodu naci svoju srecu.

 

RIBA

Nemojte danas ulaziti u rasprave sa voljenom osobom jer su velike sanse da cete prilikom svadje sa njom reci cak i ono sto ne mislite.  Morate naci nacina  da resite vase probleme… A  da pri tome ne napravite jos vece  i da ne kazete ili ne uradite nesto zbog cega bi ste mogli sutra zazaliti.

Stranice: 1 2