KOLIKO MAČAKA VIDIŠ NA SLICI? To otkriva MNOGO O TEBI!

KOLIKO MAČAKA VIDIŠ NA SLICI? To otkriva MNOGO O TEBI!

9. srpnja 2023. 0 By Maja

AKO VIDIŠ JEDNU MAČKU:

Ti si osba koja vješto krije svoja osjećanja. Mnogi te zbog toga smatraju hladnom i odvažnom osobom. Istina je da se ti samo pokušavaš zaštiti od loših ljudi, koji su ti nanijeli mnogo bola u prošlosti. Nisi osoba koja svoje povjerenje poklanja lako. Naučio si da glumiš hladnu osobu, ali istina je da ti to sigurno nisi. Ti si mnogo dobra osoba koja će sve učiniti za ljude koje voli. Ti si jedno veliko srce, koje se prosto plaši da ne bude povrijeđeno.

 

AKO VIDIŠ DVIJE MAČKE:

Ambicija je tvoje drugo ime. Ti si osoba koja želi veliki uspjeh u životu, i koja se ne plaši da te ciljeve ostvari. Uporno radiš na onome do čega ti je stalo, i niko te ne može zaustaviti. Ti si mnogo spretna osoba kada je posao u pitanju. Uspijevaš da ostvariš svoje planove kao niko drugi. Ti znaš šta želiš, i na tome vrijedno radiš. Neki kažu da ti samo trčiš za novcem, ali to nije istina. Ti želiš bolji život, i ti se za njega boriš. Ne očekuješ pomoć ni od koga, jer ti želiš sve sam da postigneš u životu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO VIDIŠ TRI MAČKE:

Ponekad vatra ponekad led, Ti si vrl emotivna osoba, ali i neko ko zna da zaledi svoja osjećanja. Ti si osoba koja se u životu vodi samo ljubavlju, ali i koja zna šta želi a šta ne. Vjeran si partner, ali tu odanost očekuješ i od svoje voljene osobe. Niko tebe nije prevario a da poslije nije žalio što je to napravio. Jer kada tebe neko prevari ti tu osobu precrtaš zauvijek. Bez obzira koliko si je voljeo, prevaru nikada nećeš oprostiti. Ti ćeš za tom osobom patiti, ali tvoj ponos ti nikada neće dozvoliti da joj pružiš drugi šansu.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2