LJUBAVNI HOROSKOP   za 10.jul:   Kad  neko PATI ZBOG PROSLOSTI ne moze PONOVO ZAVOLETI!

LJUBAVNI HOROSKOP za 10.jul: Kad neko PATI ZBOG PROSLOSTI ne moze PONOVO ZAVOLETI!

9. srpnja 2020. 0 By Lala

 

VAGA

 

Kad slazete partnera,morate imati na umu to da vam on vise nikada nece verovati. I vi bi ste isto to na njegovom mestu uradili i nemate pravo da ga krivite za to sto vam ne veruje.

Vi ste krivi sto je njegovo poverenje naruseno,kao i sto je njegova ljubav sada vec upitna.Kako moze da vas voli kada je svestan da ste ga tako povredili?

SKORPIJA

Okrenuli ste ledja proslosti,ali ona vam uporno ne da mira.

Kao da vam je na neki nacin sudjeno da  do kraja zivota zivite sa emocijama prema osobi koja odavno nije deo vaseg zivota.Morate imati na umu da dokle god se ne resite tih emocija vas ce zivot biti konfuzan i necete znati sta je sreca niti znati da uzivate u njoj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Konfuzna i cudna situacija.Vi ne volite osobu sa kojom ste,samo se zavaravate da ce vremenom doci do toga,ali nece.Morate da budete iskreni i da priznate da niste srecni i da pustite partnera da svoju srecu pronadje pored nekog ko ce  znati da ga voli onako kako vi nikada necete moci.

JARAC

Jarcevi,srecni ste ovih dana,Dobili ste dugo zeljeni i ocekivani poklon i znak ljubavi i to je ono sto vas trenutni ispunjava i ono sto je  trenutno najpreci.

Zadovoljavate se malim sitnicama,i to je pozitivna stvar,ali morate da shvatite da je zivot mnogo vise i da ce on proci u nicemu dok vi cekate da se stvari same od sebe dovedu u normalu.

VODOLIJA

Vreme leci sve,ali vi ste ovih dana sigurni u to da jednu ljubav koja u vasem srcu dugo zivi nista nece moci da unisti. Iako vazite za srecnu i nasmejanu osobu,smao vi znate koliko vam nedostaje prava ljubav. Niste dobili od svog zivota ono sto ste ocekivali i prizeljkivali i to ce vas ovih dana strasno muciti. Nije kasno da se stvari isprave,dovoljno je samo da to cvrsto odlucite i da se za to borite.

RIBE

Nemojte lagati partnera. Ma koliko istina bila bolna i teska nikad ga nemojte lagati. Ako osecate da emocije nisu iskrene i obostrane,da vam vise nije stalo,ili sumnjate u njegova osecanja uvek je bolje biti iskren nego precutkivati i cekati da se stvari promene jer se to nikada nece desiti.

 

Stranice: 1 2