TIP KUCE koju izaberes otkriva sve O TVOJOJ LICNOSTI i deo sudbine!

TIP KUCE koju izaberes otkriva sve O TVOJOJ LICNOSTI i deo sudbine!

17. srpnja 2021. 0 By Lala

AKO STE ODABRALI KUCU BROJ JEDAN:

vi koji ste odabrali kucu broj jedan ste praktican  covek.  O tome govori tip kuce koju ste odabrali.

To je vrlo solidna i na oko lepa kuca.To da znate da spojite lepo i prakticno, a uz to da vam odgovara, to govori vise od reci vas licni odabir.

Vasa kuca mora da ima sve sto treba  za jedan zivot, i za normalne funkcije svakodnevnog boravka i zivote u njoj. Mora da bude opremljena tako da nema suvisnih detalja, nego planski odradjena i sa ponekim simbolicnim detaljom.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Natrpan prostor vam smeta i smatrate ka da je kic,  a taj kic se ne uklapa, niti u vas plan, niti u sklop vaseg bica. Vi hocete da vam zavide, da govore o vasoj kuci kao o ukrasnom detalju.

Ostalo sto se tice doma, topline i porodice, to se tice samo vas, vasih zelja i odluka.

Cak  ni svome partneru ne date da vam se previse mesa u opremu doma, jer ste puno putovali. Obzirom da ste puno putovali, vi ste puno i videli, daleko vise od partnera.Zato vi opremate po uzoru na vidjeno, a da to bude tako stilski i privlacno, ali ne sareno.

Vi ste praktican covek, jakog karaktera koji zahteva da bude kako on kaze.  Drzite se svojih principa, ne odustajete od svojih namera. U vasoj kuci mora biti dogovora, ali zadnja rec je vasa.

Ponekad ste neumoljivi, novac ne rasipate, znate za stednju, i mora se postovati red, rad i disciplina.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2