Bika očekuje VELIKA SREĆA, Lava RAZOĆARENJE a Vodolija će shvatiti gdje je POGRIJEŠILA…

Bika očekuje VELIKA SREĆA, Lava RAZOĆARENJE a Vodolija će shvatiti gdje je POGRIJEŠILA…

12. srpnja 2020. 0 By Maja

VAGA

Previše popuštate voljenoj osobi, a ona je to počela da koristi. Što ste bolji gore vam se vraća. Zauzmite stav i dokažite joj da se ne može igrati sa vašim osjećanjima. Za uspiješnu vezu je potrebno dvoje, zašto bi vi uvijek bili osoba koja se bori da ona uspije. Mislite malo više na sebe.

 

ŠKORPIJA

Do kraja sedmice vas očekuju promijene na ljubavnom polju. Vaš partner će vam priznati nešto, što će vas mnogo razoćarati. Mnogo mu vjerujete, ali on je napravi onešto što će vaše povjerenje srušiti do zadnje. Htjeli ste da saznate istinu, i sad ,morate da podnesete poslijedice koje istina donosi sa sobom.

 

STRIJELAC

Vaša veza funkcioniše savršeno i to se neće mijenjati u narednom periodu. Velika sreća je pred vama, i vi ćete samo uživati sa voljenom osobom. Vas spaja veliko povjerenje koje imate jedno u dugo. Ništa neće moći pokvariti vašu ljubavnu idilu.

 

JARAC

Sreća je pred vama, ali neke nesuglasice koje ćete uspijeti riješiti. Vaš partner ima manje sumnje u vas, ali vi ćete mu dokazati da za to nema potrebe. Oboje ste mnogo temperamentni, pa tako nije ni čudo što dolazi do svađa koje lako možete zaobići. Otvorenim razgovorom ćete uspijeti sve da riješite.

 

VODOLIJA

Mnogo zahtjevate od voljene osobe i ona zaista sve pokušava kako bi vi bili sretni. Ipak imajte neku mjeru, jer vaš partner polako gubi strpljenje sa vama. Potrudite se malo viiše da ga razumijete, a malo manje mislite samo na sebe. Do kraja sedmice voljena osoba će napraviti jedan korak koji će i vaše mišljenje napokon promijeniti.

 

RIBA

Relativno mirna sedmica je pred vama kada je ljubav u pitanju. Neće biti nekih posebnih promijen. Sve će ići svojim tokom i vi ćete biti zadovoljni. Ono što će se pozitivno istaći je jedno malo iznenađenje od voljene osobe. Ali sve u svemu velikih promijena neće biti.

Stranice: 1 2