IZABERI TORBU i saznaj KAKAV UTISAK OSTAVLJAS NA MUSKARCE? ZENA ZA ZABAVU ili IDEALNA SUPRUGA I BRIZNA MAJKA!

IZABERI TORBU i saznaj KAKAV UTISAK OSTAVLJAS NA MUSKARCE? ZENA ZA ZABAVU ili IDEALNA SUPRUGA I BRIZNA MAJKA!

8. srpnja 2021. 0 By Lala

Ako ste izabrali torbu broj jedan:

Vi koji ste izabrali torbu broj jedan ste od onih opasnih likova, koji imaju svoje misljenje, svoj stav i principe od kojih nikada ne odustaju. I sama boja crvena odredjuje da ste vi rodjena zavodnica, zana koja na jedan mig osvaja sve redom.

Samo jedan vas mig, tajni signal koji saljete onom kojeg zelite osvojiti, dovoljan je da mu srce zaigra u grudima, i da mu zaklecaju kolena. Vi imate ubitacan pogled koji salje signale i on je najpouzdaniji znak.

Vi ste jedna vrlo prefinjena dama, koja ima izgradjen stil zavodjenja, nastupa i ponasanja.

Vi ste dominantna osoba jer volite da dominirate u svim situacijama.Vi kao da ne hodate zemljom, tako ste posebni i harizmaticni pa delujete na muski rod , lavovski.

Neki bi da vam pridju, da vas osvoje na jedan pogled, na osmeh koji poziva i obecava.

Drugi se plase da vam pridju, da vas bar probaju osvojiti. Nekima ste zagonetka, ukrstena rec koju bi rado resili, ona sa kojom bi delili svoje dane, i buduce godine. Neki bi vas rado ukrali, kao carobni cvet, i sa vama bi pobegli na kraj sveta, na neko pusto ostrvo.

Dok se jedni bore za vas, drugi se plase da vam pridju. Plase se cak i uzaludnog pokusaja, jer ste mnogo jaci od njih.

Mnogi misle da ste zena za zabavu, za avanture, jer delujete avanturisticki. Ali niste od takvih…Samo imate izgled zene zavodnice. Vi ste obicna zena, ali delujete otmeno jer vam je otmenost urodjena.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2