Djevica se mora VIŠE TRUDITI, Vagu očekuje LJUBAVNO RAZOĆARENJE, a Jarac će shvatiti da je VJEROVAO POGREŠNOJ OSOBI…

Djevica se mora VIŠE TRUDITI, Vagu očekuje LJUBAVNO RAZOĆARENJE, a Jarac će shvatiti da je VJEROVAO POGREŠNOJ OSOBI…

13. srpnja 2020. 0 By Maja

OVAN

Da bi vam u ljubavi krenulo kako želite, vi morate da naučite strpljenje. Imate velika očekivanja od voljene osobe, i to vam donosi samo nesuglasice. Pokušajte pokazati malo više razumijevanaj za voljenu osobu. Na poslovnom polju će vam mnogo toga poći za rukom. Ostvarićete neke poslovne uspijehe na kojima već dugo radite. Poslovna sreća je prd vama, a i ljubavna ukoliko pređete preko svog ponosa.

 

BIK

Ukoliko ste u vezi period do kraja mjeseca bi vam mogao donijeti velike probleme. Vi ste u vezi  u koju nemate mnogo povjerenja. Sve što vaš partner čini, vama je sumnjivo. On ima iskrena osjećanja prema vama, zato nemate razloga da ispoljavate sumnje. Ukoliko ste slobodni ovaj period vam donosi jedno divno poznanstvo.

 

BLIZANCI

Na polju emocija ne očekuju vas značajne promjene.Možemo slobodo reći da će u vašem ljubavnom životu zavladati potpuna monotonija. Iskoristite to vrijeme i fokusirajte se na svoje poslovne obaveze. Emotivni živiot ne možete trenutno promijeniti, ali zato možete ostvariti ono što ste zamišljali na poslovnom polju.

 

RAK

Vi u periodu do kraja mjeseca morate donijeti neke važne odluke kada je vaš posao u pitanju. Morate da promijenite svoj poslovni tempo,  jer vi ste zaista pod velikim stresom. Bitno vam je da postignete što st željeli, ali vi kao prvo morate da mislite na sebe. Imate podršku voljene osobe, koja vam sa svojim savjetima želi samo pomoći. Nemate potrebe da se ljutite na nju, ako vam ponekad i kaže nešto što vama nije po volji.

 

LAV

Trenutno ste u jednoj divnoj vezi. Ali ukoliko želite da ona i potraje vi morate da napravite neke promjene. Vršite pritisak na vašeg partnera, al ion to neće još dugo tolerisati. Čini sve kako bi vam sve bilo po volji, ali vi ponekad nemate mjeru. Na poslovnom polju neće biti posebnih promjena u ovom periodu.

 

DJEVICA

Malo više truda neće biti na odmet. Fokusirajte se na ono što vam je bitno, i potrudite se da to i ostavrite. Ne oslanjajte se previše na druge osobe, već se uzdajte u sebe. Poslovni uspjeh je pred vama ukoliko pokažete dovoljno volje da ga i želite ostvariti. Na polju ljubavi ostaje sve po starom.

 

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2