DNEVNI HOROSKOP   za 16.jul:  Ovan  je POD STRESOM,  Bik sada NE ZNA STA ZELI…

DNEVNI HOROSKOP za 16.jul: Ovan je POD STRESOM, Bik sada NE ZNA STA ZELI…

15. srpnja 2020. 0 By Lala

 

VAGA

Drage vage vreme protice, a vi nista ne cinite kako bi vasu vezu vratile na put uspeha. Ne dovodi se u pitanje vasa ljubav prema voljenoj osobi, medjutim, vi se prosto uopste ne borite kako bi resile ljubavne probleme. Kranje je vreme da se ozbiljite i da se posvetite resavanju problema.

SKORPIJA

Drage skorpije zvezde ce vam danas biti naklonjene i pred vama je jedan od najlepih dana u poslednje vreme. Tokom celog dana cete imati nekih razloga za srecu i danas nista nece moci da vam pokvari raspolozenje. Pred vama je dan ispunjen sa brojnim lepim trenucima.

STRELAC

Dragi strelci pred vama je dan koga ce obeleziti neka veoma lepa desavanja u kojima cete uzivati. Vas zapravo ocekuje nesto nezaboravno na planu ljubavi sto ce vam prirediti vasa voljena osoba. Vec dugo vi vremena cekate na srecu, a u sreci cete uzivati upravo danas.

JARAC

Dragi jarcevi pokusajte se pripremiti kako fizicki, tako i psihicki za tezak dan koji vas ocekuje. Naime, na svim planovima vaseg zivota vas danas ocekuju negativna desavanja i upravo ce ona uticati na vase raspolozenje. Budite koliko god je to moguce stalozeni jer samo na takav nacin mozete izbeci neke velike poteskoce.

VODOLIJA

Drage vodolije vas partner nesto veoma bitno skriva od vas, naime on skriva da je ponovo uspostavio kontakt sa njegovom bivsom ljubavi. Iako on tu osobu sada gleda samo kao prijatelja, ipak, ta osoba jos uvek gaji nadu da ce sa njim ponovo zapoceti vezu. Nemojte nista prepustati slucaju.

RIBE

Drage ribe vama nedostaje strpljenja u poslednje vreme, vi prosto silno zelite da ostvarite neke ciljeve, ali sa vasim postupcima samo sebe dodatno udaljavate od njih. Potrebno je da shvatite da se nista ne moze desiti tokom noci i zbog toga je potrebno da budete koliko god je to moguce strpljive.

 

Stranice: 1 2