Do kraja mjeseca ovaj ZNAK će NAUČITI ŽIVOTNU LEKCIJU-vjerovao je POGREŠNOJ OSOBI i zato će ZAŽALITI!

Do kraja mjeseca ovaj ZNAK će NAUČITI ŽIVOTNU LEKCIJU-vjerovao je POGREŠNOJ OSOBI i zato će ZAŽALITI!

18. srpnja 2023. 0 By Maja

BIK

Vaše srce je jednostavno preveliko. Vi imate potrebu da mislite da su svi ljudi dobri kao što ste to vi. Nikako da shvatite da vam ne misli svaka osoba dobro. Istina je da su osobe rođene u znaku bika vrlo inteligentne. Ali kada je u pitanju povjerenje, vi često vjerujete pogrešnim osobama. Vodite se dobrotom, dhodno tome i ne pomišljate da bi vam neko mogao nauditi. Bik, ma koliko bio pametan uvijek pronađe osobu koja zna da se poigra sa njegovim osjećanjima. Vrlina bika je dobrota, ali ta dobrota ga često košta mnogo boli u životu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Činjenica je da je bik biće koje uvijek sluša samo svoje srce. Slatkoriječive osobe imaju vrlo laku igru ako žele da povrijede jednog bika. Prosto jer se on nikada nije vodio zlom. Za bika je pravilo da postoji samo dobrota na ovom svijetu. Pa i ako ga neko povrijedi, on to nije učinio namjerno. Tom logikom se bik često tješi, jer ne želi da vjeruje u ljudsku zlobu. Ipak do kraja mjeseca i sam će shvatiti koliko je griješio.

U bikovom okruženju postoje mnoge osobe, neke smatra poznanicima, neki su prijatelji, ali uglavnom on svakome vjeruje do zadnje. Osobe koje su rođene u znaku bika moraku biti veoma oprezne. Kao što smo navelli, vi imate mnogo prijatelja poznanika ali zašto svakome od njih poklanjate svoje povjerenje? Jednoj osobi posebno, nju smatrate pravim iskrenim prijateljem. Njoj ste povjerili sve svoje tajne, ali do kraja  mjeseca ćete se naći u čudu.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2