IZABERI MANDALU: Jedna ti donosi  VAZAN SAVET koji se tice TVOJE SRECE do kraja godine!

IZABERI MANDALU: Jedna ti donosi VAZAN SAVET koji se tice TVOJE SRECE do kraja godine!

8. srpnja 2021. 0 By Lala

MANDALA BROJ JEDAN:

Vi koji ste uzabrali mandalu broj jedan ste  od  onih koji jos uvek traze balans u svome zivotu, i tu liniju od licnih obaveza do ljubavi kojoj sve dajemo.Ljubavi radi koje ponekada zrtvujemo sve pa cak i sebe, sebe u celosti, da bi nas neko voleo.

Uvek je tesko balansirati od jedne do druge tacke  znajuci da su obje podjednako vazne i da bi na jednoj strani bilo dobro, druga ce trpeti a to ne sme nikako i nikada. Zato i ta druga strana mora da bude  samo za nijansu manje uspesna, a nikako neuspesna ili zapostavljena.

Na jednoj strani je ljubav kojoj tezimo, koja nam daje smisao postojanja i smisao naseg zivljenja. Nasuprot nje stoji nas posao, obaveze koje ne smemo da zapostavimo jer zavisimo od novca. Od necega se mora ziveti, a zivot nikome nije lak…

Te dve spone su jako vazne u celokupnom zivotu svakoga coveka, pa i vasem. Kazemo i tvrdimo da uvek jedna mora da trpi vise ili skroz. Da jedna bude dobra, a druga ocajno losa…

Ne mora da bude svaka tvrdnja istinita, nekada samo tvrdimo sto cujemo od drugih da je ,,to-tako,, i  na tome se sve zavrsi. Cak i ne pokusamo da opovrgnemo tvrdnje i  dokazemo , nego prihvatamo tako kako je.

Vi ste u pokusaju da dovedete u red, mada se borite lavovski.  Vama jos samo malo treba da uskladite sve, a tu je samo potrebna vasa cvrsta volja i partnerovo razumevanje.

Savetujemo, jos par dana i mirni ste…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2