Lav mora da RIJEŠI svoje PRIVATNE PROBLEME, Jarac ima TAJNU, a Ribama će sve biti PO VOLJI…

Lav mora da RIJEŠI svoje PRIVATNE PROBLEME, Jarac ima TAJNU, a Ribama će sve biti PO VOLJI…

14. srpnja 2022. 0 By Maja

OVAN

Kada je posao u pitanju, vi od ove sedmice očekujete možda malo više nego uobičajeno. Ipak, nemojte praviti velike planove, da ne bi ostali razočarani jer vam zvijezde neće biti mnogo naklonjene. Smanjite vašu potrebu za naglim promijenama i fokusirajte se na stavri koje su vam zaista bitne. Na polju ljubavi neće biti večih promijena.

 

BIK

Mnogo toga postižete, ali kada je u pitanju ljubav prema jednoj osobi onda znate da se povučete. Plašite se njene reakcije, ukoliko joj priznate svoju ljubav. Ipak, ponekad morate rizikovati ako želite znati na čemu ste. Naredna sedmica vam donosi mnoga lijepa iznenađenja, zato budite hrabri i odvažni.

 

BLIZANCI

Početak sedmice će vam biti mnogo naporan. Više nego što ste vi to mogli zamisliti. Mnogo obaveza je pred vama, na koje vi još niste spremni. Malo ste se uljenili, i svaka obaveza vam dolazi kao suvišna. Ipak fokusirajte se na svoj posao. Zasučite rukave i pokušajte ostvariti dobre rezultate. Na ljubavnom polju će doći do nesuglasica sa voljenom osobom. Naučite da ponekad popustite, ne morate uvijek imati zadnju riječ.

 

RAK

U narednoj sedmici vas očekuje velika sreća na ljubavnom polju. Shvatit ćete koliko vas vaš partner zapravo voli. Mada vam uvijek dokazuje svoju ljubav, ovaj put će napraviti nešto što će vas ostaviti bez teksta. Velika sreća je pred vama, jer ćete i na poslovnom polju samo blistati.

 

LAV

Vrlo je moguće da ćete u sedmici koja je pred nama morati da riješite neke probleme koji vas već dugo muče. Nikako da odvojite svoje vrijeme za to, ali to je ono što morate riješiti kako bi pronašli svoj mir. To se odnosi na vaš privatni život, jer je sve počelo da vam ide naopako. Ipak, u ovoj sedmici vam se pruža velika prilika da neke stvari riješite u svoju korist.

 

DJEVICA

Vrlo mirna sedmica je pred vama kada je riječ o vašem ljubavnom životu. Nećete osijetiti neke posebne promijene, ali one vam trenutno i nisu potrebne. Pred vama je sedmica, koja će vam pružiti mnogo vremena za razmišljanje. Neke stvari iz prošlosti, ćete prije ili kasnije morati riješiti.

 

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2