U NAREDNOJ SEDMICI: Ovan mora da se POSVETI VOLJENOJ OSOBI,a Bik treba da se BORI za EMOCIJE!

U NAREDNOJ SEDMICI: Ovan mora da se POSVETI VOLJENOJ OSOBI,a Bik treba da se BORI za EMOCIJE!

21. srpnja 2021. 0 By Lala

OVAN

U sedmici koja je pred vama nece biti vecih promena na polju vasih emocija. Ako ste  u vezi onda morate malo vise paznje da posvetite voljenoj  osobi pa cak i da sve ostalo zapostavite kako bi ste nju usrecili. Zeljna je vase paznje i vase ljubavi.

BIK

Nemojte u sedmici koja je pred vama pokusavati bilo sta na silu. Ako ste u vezi i ako vas partner  sve manje vremena provodi pored vas nemojte mu zameriti i svadjati se sa njim vec mu iskreno recite da vam to smeta i da vam nedostaje.

 

BLIZANCI

U zadnjoj sedmici januara meseca nece biti nikakvih desavanja na polju ljubavi. Mozemo cak da kazemo da ce na polju emocija kada ste vi u pitanju do polovine februara biti zatisje.Zato se posvetite nekim drugim stvarima.

 

RAK

Zanimljiv je  period pred vama ako ste slobodni jer bi u narednih nekoliko dana moglo doci do toga da se zaljubite. Ako je to ono sto zelite,znajte da je skoro pa  izvesno da ce vas ljubavna strelica pogoditi.

 

LAV

Probajte da tokom sledece sedmice vise paznje posvetite sebi. Cak i ako ste u vezi,morate da shvatite da je to ono sto  je najbolje jer  prvo vise niste u skladu sa svojim emocijama i cak i ne znate sta je ono sto zelite. Vreme je da to shvatite.

 

DEVICA

Probajte da tokom narednih nekoliko dana mislite malo vise na voljenu osobu sto znaci da treba vise da joj se posvetite. Imali ste mnogo obaveza u prethodnom periodu i zapostavili ste je. Sad morate da ispravite gresku.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2