Rak ce UZIVATI cijeli dan, dok ce VAGA biti pod VELIKIM STRESOM!

Rak ce UZIVATI cijeli dan, dok ce VAGA biti pod VELIKIM STRESOM!

20. srpnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Nece vam naskoditi ako sebi dozvolite vise odmora. U zadnje vrijeme ste imali dosta obaveza, ali sreca je sto ste vrlo izdrzljiva osoba koja zna kako da podnese stres. Mnogo se trudite da sve postignete ali imajte na umu da morate malo vise misliti na sebe. Partner vam je velika podrska koja vam uvijek dobro dodje. Danas je savrsen dan da se opustite i odmorite od svega.

 

BIK

Danas vam mnogo toga nece poci za rukom,ali za vecinu desavanja koji vas danas ocekuju bicete sami odgovorni. Imate mnogo obaveza i sve to utice na vas, ali to nije razlog da budete grubi prema osobama koje vas okruzuju. Danas necete moci zaobici nesuglasice sa vasim ukucanima. Pokusajte se suzdrzati jer niko ne moze preuzeti teret koji ste sami sebi stvorili.

 

BLIZANCI

Danas ce vas jedna draga osoba mnogo uvrijediti. Mada njene rijeci nece biti zlonamjerne, vi cete to ipak previse uzeti srcu. U poslijednje vrijeme ste mnogo osjetljivi i svaka sitnica vas mnogo pogadja. Imajte malo vise vjere u sebe jer vi ste ipak mnogo jaka osoba. Malo vise pozitivnog razmisljana ce vam dobro doci, jer inace samo sebi bez potrebe stetite.

 

RAK

Pred vama je dan u kojem cete uzivati. Nista nece moci pokvariti vase dobro raspolozenje. Okruzeni ste dragim ljudima, a posebno jedan potez voljene osobe ce vam mnogo laskati. Imate naporno vrijeme iza sebe, sad je dosao red da i vi uzivate. Sreca je na vasoj strani tokom cijele nedelje.

 

LAV

Sirite pozitivnu energiju i vase okruzenje ce to itekako znati da cijeni. Pred vama je jedan vrlo harmonican dan koji ce proteci mirno bas onako kak ste vi to zeljeli. Za nervozu necete znati jer cete biti okupljeni samo lijepim mislima. Danas cete zaboraviti na sve negativno sto bi vam inace stvaralo nemir.

 

DJEVICA

Danas cete se zauzeti za voljenu osobu. Ne dozvoljavate da bilo ko kaze nesto vasem partneru, a to ce jedna osoba danas pokusati. Vi ste osoba kakvu neko samo moze pozeljeti za partnera. Vasa voljena osoba zna da sa vama nije uvijek lako, ali vasa iskrena ljubav uvijek pretekne vase mane. Danas cete biti ponosni na sebe, a za to cete imati i dobar razlog.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2