NIJE NI MALO LAKO: Mozete li pogoditi KOJI se BROJ NALAZI na SLICI?!

NIJE NI MALO LAKO: Mozete li pogoditi KOJI se BROJ NALAZI na SLICI?!

19. srpnja 2020. 0 By Maja

Jedno je sigurno, a to je da niko nije mogao da uoci iz prve o kojem broju se radi. Vjerujemo d su mnogi odustali, ali oni uporni medju vama su sigurno do sada pronasli na ssakriveni broj. Ali ako niste sigurni koji se broj nalazi na slici, pogledajte rijesenje i uporeditte sa vasim. Kao sto vidite mi smo od vas trazili da pronadjete broj 765.

Nije ga bilo lako uociti, ali to je broj koji smo od vas trazili. Da vidite da uviejk igramo fer na ovoj slici je rijesenje za nasu malu skrivalicu. Vjerujemo da dok ste rijesavali ovu skrivalicu ste mozda i pomislili da se na slici ne nalazi nikakav broj. Ipak kao sto vidite broj 765 je na slici. Nije bilo jednostavno, ali mi smo sigurni da mnogi od vas nisu odustali dok ga nisu pronasli. Naravno htjeli smo da ova skrivallica bude sto interesantija zato smo broj napisali na poklon.  Mogli smo vam napraviti mnogo jednostavnije, ali to bi bilo manje zabavno.

Nadamo se da ste uzivali dok ste bili u potrazi za skrivenim brojem. Mi cemo vam i ubuduce spremati razne skrivalice i zagonetke. Zelimo da se lijepo zabavite, a mi cemo se kao i uvijek truditi da vam primpremimo sto ljepse i interesantnije skrivalice i mozgalice. Pisite nam do tada vas odgovore u komentar i pratite nas na nasoj facebook stranici.

Stranice: 1 2