INDIJSKA MAGIJA- KONJ: Izaberi i saznaj  STA TE CEKA do kraja godine PO INDIJSKOJ MAGIJI!

INDIJSKA MAGIJA- KONJ: Izaberi i saznaj STA TE CEKA do kraja godine PO INDIJSKOJ MAGIJI!

19. srpnja 2022. 0 By Lala

KONJ BROJ JEDAN:

Vi koji ste vodjeni indijskom magijom odabrali  konja broj jedan, ili konj bele boje, posedujete slabe sanse ali uz puno truda mogu se povecati. Inace bela boja ukazuje na neznost, ali na slbe sanse i snagu koje nestaje, koju gubite svakoga dana.

Sanse za ostvarenje vasih pokusaja i zelja su blede.Belo ukazuje na nestvarno, ne bledoi prozracnu nadu, koja samo sto jos titra, u poslednjim pokusajima da ostvarite nesto, bilo sta.

A  hteli biste puno toga na polju svojih obaveza i na emotivnom polju. Na vasem licnom zadatku, imacete puno obaveza do kraja godine, kada ocekujete i goste, i pravite neko slavlje. Zato morate renovirati kucu i pospremiti sve, da biste odali utisak dobrog domacina, i ugostili svoje najbolje prijatelje i saradnike.

Vasa nova obaveza je veza u kojoj ste i koja nije niti jaka, niti stabilna. To je jedna romansa koja zavisi od vasih licnih raspolozenja, od vasih obaveza izmedju kojih trazite vreme sastanka. Slabije se i vidjate ,izmedju svojih obaveza, kada se nadje vremena.To i ne lici na pravu vezu, nego vise na nesto slicno. Tek da imate s kime da se druzite i da izadjete. Od vase veze bi nesto moglo i biti, ali trebate joj vi dati sansu. Prvo popravite raspolozenje do kraja leta. Budite otvoreni  i pozitivni.

Kada bi tako bili do kraja leta neobavezno izlazili i smirili svije lose naravi, jesen bi vec obelezila vasu vezu u kojoj bi emocije isle uzlaznom linijom. Mozda biste u dobrom raspolozenju docekali zimske praznike.

Sve je do vas, ako popravite raspolozenja, imate sanse!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2