SLIKA koja te najvise PRIVLACI, otkriva KAKVO TE RAZOCARENJE OCEKUJE? Izaberi jednu!

SLIKA koja te najvise PRIVLACI, otkriva KAKVO TE RAZOCARENJE OCEKUJE? Izaberi jednu!

27. srpnja 2021. 0 By Lala

SLIKA BROJ JEDAN – CVET U SAKSIJI:

Vi koji ste izabrali sliku broj jedan, to je cvet u saksiji, a ona simbolizuje vasu ljubav. Odavno ste u vezi koja je bila lepa i koja je rasla i napredovala. Imali ste sve sanse da rastate, razvijate se i sve vise i vise.  Vase su sanse bile da rastate vise od drugih veza i da ojacate svoju vezu.

Islo je tako neko vreme dok se niste poceli komesati i traziti razloge koji ne postoje. Vama se vas partner svidjao,  voleli ste i cak ste bili spremni da se borite da bude vas. Ne samo u ovoj vezi, nego za sva vremena.A onda ste poceli da uocavate neke njegove mane.

Te novo otkrivene mane, prvo ste pripisivali nekom od trenutaka koji su vas okupirali kao i svaku vezu. Ali nicija veza ne traje vecno, pa ni vasa, pa ste tako poceli otkrivati njegove lose osobine.

Imamo ih svi, to je normalno, ali je vas partner poceo da ih pokazuje na vrlo los nacin. Poceo ih je ispoljavati onda kada ne sme, a one su delovale tako prosto i tako grubo, u trenucima kojima se niste nadali.

Vasa je ljubav mogla biti nezni cvet, ali je prerano prestala da zivi. Tako ce vasa veza vise da postaje kaosvadja a ne ljubav, i  veza koja daje najbolje emocije. Slika vam ne uliva nadu, ali  bolje je da ste to uvideli sada, nego da ste gubili vreme.I na kraju izgubili opet.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2