Vaga ce razmisljati da PROMIJENI  radno mjesto-SKORPIJI OSOBA iz PROSLOSTI KUCA NA VRATA!

Vaga ce razmisljati da PROMIJENI radno mjesto-SKORPIJI OSOBA iz PROSLOSTI KUCA NA VRATA!

22. srpnja 2020. 0 By Maja

OVAN

Danas cete dobiti jedan prijedlog za promjene na radnom mjestu. To vam se na prvi pogled nece svidjeti. Ipak morate malo vise rizikovati, kako bi uspijeli ostvariti sto ste zazeljeli. Dan ce biti propracen nervozom, ali zato vam u ljubavi cvjetaju ruze. Vas partner  ima jedno lijepo iznenadjene za vas.

 

BIK

Pokusajte se za promijenu malo opustiti. Previse ste napeti kada je vas posao u pitanju, i tu nervozu donosite kuci. Nesuglasice sa voljenom osobom danas mozete lako zaobici, ukoliko ne dozvolite da vas temperament nadvlada. Pokusajte se opustiti i prihvatite ponekad savjete dragih ljudi. I oni primjete promjene na vama koe nisu lijepe.

 

BLIZANCI

Morate malo ozbiljnije da shvatite svoje poslovne obaveze. Malo ste se opustili, i to vama nadredjeni itekako primjete. Niko vam nista ne govori, ali nemojte ni dozvoliti da dodje do toga. Zasucite rukave i bacite se na posao. Pokazite svima da vi sve mozete. Ne zelite da vas ljudi ogovaraju kako ste lijenji, jer vi to zaista niste.

 

RAK

Slobodno prihvatitenove  poslovne obaveze koje ce biti pred vama. Nije vam trenutno do promijena ali vrijedi pokusati. Ukoliko vidite da to nije za vas, vi mozete odustati. Samo, da vam poslije ne bude zao, jer to novo vam donosi veliki novcani dobitak. Odluke su na danas na vama, avi dobro razmislite da li zelite da rizikujete.

 

LAV

Jedan poslovni poduhvat koji ste htjeli da pokrenete  nece izaci na dobro. Čak sto vise taj poduvat bi mogao biti veliki dizaster. Ostavite vase planove za neki povoljniji period. Vaa ce mnogo toga poci za rukom, ali ne danas. Danas se posvetite stvarima koje su vam mnogo bitne. Odomorite se i fizicki i pdihicki, jer vama je odmor preko potreban.

 

DJEVICA

Sve sto ste danas naumili da cinite sa vasim novcem ostavite za neki drugi put. Zvijezde vam nisu naklonjene i vas pokusaj da dobijete vise, dovesti ce vas u situaciju gdje bi mogli sve uzgubiti. Polako sa vasim odlukama, Sta vam znaci dan dva da sacekate. U tom periodu ce polozaj planeta biti savrsen za vas, tad iskoristite priliku i ulozite svoj novac gdje ste naumili.

 

Nstavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2