BIKOVI ce tokom AUGUSTA mjeseca upoznati osobu koja ce im PROMIJENITI ZIVOT!

BIKOVI ce tokom AUGUSTA mjeseca upoznati osobu koja ce im PROMIJENITI ZIVOT!

3. kolovoza 2022. 0 By Maja

POSAO

Ne dozvoljavate nikome da vam se petlja u posao. Vi znate sta zelite i vjerujete da sami mozete postici ono sto ste naumili. Imate vrlo jasan stav i ne dozvoljavate nikome da vam se mijesa u vase poslovne palnove. Vi ste osoba koja zeli sama da ostvari ono sto je naumila, ali pomoc dobrih prijatelja bi vam itekako dobro dosla. Nerado slusate savjete drugih, to vam nije bas najbolja ideja. Ipak u mjescu augustu vi  cete i sami shvatiti da vam je potreba pomoc ukoliko zelite da ostvarite sto ste naumili.

Ponos u stranu ividjecete rezultate koji ce dolaziti. Mjesec august vama pruza mnoge prilike da pocnete nesto novo, nesto samo svoje. Ukoliko ste imali namjeru da se osamostalite, august je savrsen mjesec za to. Vi svakako ne volite da vam nek govori sta treba da radite, tako da priliku koja ce vam se pruziti ne smijete propustiti. Uz male uspone i padove mjesec august ce vam biti jedan od sretnijih mjeseci do sada kada je posao u ptanju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LJUBAV

AKO STE ZAUZETI:

Ruze vam ne cvijetaju u vezi, ali vi se trudite da spasite sto se jos spasit moze. Sve ste pokusali, ali monotonija vec dugo vlada u vasoj vezi. Ono sto je jos preostalo, nije ljubav kakvom ste je vi zamisljali, i kakva je bila na pocetku. Pored svih problema tu su i sumnje koje imate jedno prema drugom. Oboje mislite da ga druga strana vara. Vasi problemi ne leze u vasem nepovjerenju, vec u tome sto vi ni o cemu sto  vas muci ne razgovarate. Ljutite se jedno na drugo i na tome ostane. Otvoren razgovor bi napravio cuda, ali oboje se ustrucavate da kazete istinu .U mjesecu augustu to ce da se promijeni. Vi cete potraziti savjet ljudi koji su prolazili kroz iste probleme kao vi. Shvatice te koliko ste vremena potrosili na nista. O dmjeseca augusrta sve vam polazi na bolje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici..

Stranice: 1 2