BLIZANCI su u avgustu u prilici DA OSTVARE SVOJE SNOVE: Evo kakav ih mesec ocekuje!

BLIZANCI su u avgustu u prilici DA OSTVARE SVOJE SNOVE: Evo kakav ih mesec ocekuje!

24. srpnja 2020. 0 By Lala

BLIZANCI:

Sasvim slucajno, ali vas najlepsi mesec u letnjem periodu, avgust, donosi vam srecu!

Imate mnogo nekih zelja kao i svi mi, ali svoje planove cete morati da razgranicite. Vi ste od onih koji uvek imaju svoju zaledjinu, sto znaci da imate nekog pod  glavom, kako to kazu stariji. U vasem slucaju je to vas sadasnji partner. On je vas oslonac, vase drugo JA,  vase danas i vase sutra…

Kao i drugi, i vi ste imali sijaset veza iza sebe. Vasa neobuzdana mladost, zapenusana talasima ceznje, nosila vas je kao reka koja nosi opali list.  Plivajuci u reci zivota, bilo je i plima i oseke. Bilo je i mirne plovidbe, ljubavi koja se uzvrati, ali i onih koje su ostale neuzvracene. Kroz pojedine veze ste prosli kao leptir, koji ide sa cveta u cvet.

Leteli ste kao leptir, bez obaveze, zeleci da osvoji mnogo, i da shvati sta je to ljubav?

Ljubav kao osecanje, za vasu mladost , tada nije imalo definiciju, a formula je bila svima poznata.

Zato ste noseni mladalackim neiskustvom, mnogo gresili, pa cak i neke osobe koje su vas volele, i koje ste vi voleli. Tada niste znali koji je pravi cilj, a bili ste mladi. Zeleli ste sve za sebe, a za partnera malo.

Premalo ste se davali u vezi i one su bile osudjene na kraj.

Godinama se menjalo vase misljenje i vas odnos prema partneru. Sada ste vrlo zreli i jako ste odgovorni kada su emocije u pitanju. Sa sadasnjim partnerom ste dugo i vise ne zelite da  gubite vreme.

Vreme koje ste zajedno, dobro ste se upoznali, i vreme ja za drugo poglavlje u vasim zivotima! Imate priliku da ostvarite svoje snove sa onim koga volite, kao i zivot svoj!

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2