Ribe su sutra pod ZASTITOM ZEZDA,  Ovna ocekuju neka IZNENADJENJA!

Ribe su sutra pod ZASTITOM ZEZDA, Ovna ocekuju neka IZNENADJENJA!

25. srpnja 2020. 0 By Lala

OVAN

Dragi ovnovi desavanja koja vas ocekuju danas ce vas iznenaditi. Naime, vas ce prvo danas negativno iznenaditi problemi koji vas ocekuju na poslu. Medjutim, vas isto tako danas ocekuje postupak vaseg partnera sa kojim ce vam on dokazati svoju ljubav.

BIK

Dragi bikovi kako vreme prolazi vi sve vise problema imate u zivotu. Vi problema imate najvise zbog vaseg insistiranja na istini, mnedjutim, vi se uopste ne trebate promeniti. Ocigledno da nekim osobama ne odgovara to sto uvek govorite istinu, a vi se uopste na

BLIZANCI

Dragi blizanci pocetak nedelje ce vam doneti samo lepa desavanja. Vi cete danas uspeti da resite neke poslovne probleme, a sem toga vas ocekuje i nesto nezaboravno na planu ljubavi. Ono sto je sigurno jeste da cete ceo dan provesti u lepom raspolozenju.

RAK

Dragi rakovi danas vas ocekuje mnogo obaveza i to na velikoj vecini planova vaseg zivota, a najvise obaveza vas ocekuje na poslu. Tokom celog dana cete osecati nervozu i vi cete danas imati veoma malo slobodnog vremena. Pokusajte se pripremiti za tezak dan koji vam predstoji.

LAV

Dragi lavovi vas partner vam ne dokazuje cesto svoju ljubav, ali vi ne trebate sumnjati u njegovu ljubav. Naime, vas partner vas mnogo voli i on se zapravo plasi vaseg odlaska. Jednostavno vas partner ne moze zamisliti svoj zivot bez vas samo sto vam to on nikada ne bi priznao.

DEVICA

Drage device danas vas ocekuju kako pozitivna, tako i negativna desavanja. Vas danas ocekuje rasprava sa jednom vasom dragom osobom, medjutim, vas isto tako danas ocekuje i jedam manji novcani dobitak. Vi cete danas imati razloga za nervozu, ali i za srecu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2