DNEVNI HOROSKOP za   27.jul: Pred Ovnom je DAN KOJI OBECAVA!

DNEVNI HOROSKOP za 27.jul: Pred Ovnom je DAN KOJI OBECAVA!

26. srpnja 2020. 0 By Lala

OVAN

Posao

Imate dovoljno planeta koje su u vašem znaku izuzetno dominantne tako da se možete i dodatno dobro zagrejati na polju karijere, prijatelja i ličnog razvoja. Pred vama je odličan dan koji obećava.

Ljubav

Možete biti skloni tajnim ljubavnim vezama. Jedan Jarac je idealan partner za takvu priliku. Ne želite da se neki detalji otkriju.

 

Zdravlje

Možete imati problem sa zubima.

 

 

BIK

Posao

Dosta ste sadržajni i neće vam svakako biti dosadno. Turbulencije koje se očekuju daju vam poseban začin na celini. Konkretno ćete osetiti veći boljitak u toku dana ukoliko budete više radili.

Ljubav

Možda partner uvidi da ste ponekad, okrenuti samo sebi i da ste pomalo sebični. Niste vi krivi zbog trenutne situacije na nebu u vašu korist.

 

Zdravlje

Volite da se rekreirate.

 

 

BLIZANCI

Posao

Željno ste isčekivali novi početak i ne kajete se zbog svojih odluka jer se ispostavilo da ste na pravom putu. Uspeh vam je zagarantovan na ovom segmentu u većoj meri.

Ljubav

Oni koji su slobodni, trebalo bi da iskoriste dan za konkretno upoznavanje jer ćete u suštini biti u većim skupovima ljudi. Osoba bi trebalo da bude dovoljno zrela da bi kod vas ušla u uži izbor.

 

Zdravlje

Raspoloženi ste.

 

STIŽU PARE

 

RAK

Posao

Otvoreno vam je polje inostranstva na ovom segment i to će biti presudno za vaš novčanik. Očekujte finansijski priliv u većoj meri. Nećete imati veću blokadu ovaj put. Biće ovo jedan spokojan dan.

Ljubav

Pomalo ste hedonista i to lepo nosite, sa sobom.Pertner ne voli preterivanje. Morate da obratite pažnju na sitnice ovaj put.

 

Zdravlje

Možete imati lošije snove.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3