DNEVNI HOROSKOP za 29. jul:  Bikovi,vi cete danas samo za SRECU znati!

DNEVNI HOROSKOP za 29. jul: Bikovi,vi cete danas samo za SRECU znati!

28. srpnja 2020. 0 By Lala

OVAN

Dragi ovnovi vas partner vas dovoljno ne postuje i to samo zbog toga sto je on navikao da vi cinite sve za njega, a da pri tome ne trazite nista zauzvrat. Vi se trebate ponasati drugacije prema vasem partneru i cim to bude slucaj onda ce se on poceti mnogo lepse i sa mnogo vise postovanja ponasati prema vama.

BIK

Dragi bikovi pred vama je divan dan tokom kojeg cete samo za srecu znati. Vama su zvezde danas namenile srecu i zbog toga vas ocekuju samo lepa desavanja. Vama ce danas sve polaziti za rukom, a vas najvise razloga za srecu ocekuje na planu ljubavi i to zbog jednog malog romanticnog iznenadjenje kojeg ce vam prirediti voljena osoba.

BLIZANCI

Dragi blizanci budite oprezni danas. Naime, zvezde vam danas nece biti naklonjene i zbog toga vas ocekuju neke veoma teske situacije kako na planu posla, tako i na planu ljubavi. Nemojte sebi dozvoliti da ucinite bilo sta nepromisljeno, budite stalozeni koliko god je to moguce.

RAK

Dragi rakovi danas ce sa vama poigrati zivot. Naime, danas cete sasvim slucajno sresti vaseg bivseg partnera i vama ce iz nekog razloga biti drago sto ste tu osobu sreli. Upravo cete danas shvatiti da vasa osecanja prema toj osobi nisu u potpunosti nestala, a taj susret ce vam obeleziti dan.

LAV

Dragi lavovi nista se ne moze promeniti preko noci i vi toga trebate da budete svesni. Istina je da vi imate mnogo problema trenutno u zivotu, ali poslednje sto vam je trenutno potrebno jeste nervoza. Ne smete sebi dopustiti neke ishitrene postupke zbog nervoze posto na takav nacin samo sebi mozete stvoriti jos vece poteskoce.

DEVICA

Drage device pred vama je veoma naporan dan tokom kojeg cete se osecati umorno. Naime, danas vas ocekuje mnogo obaveza na poslu, a isto tako vas ocekuju i nesuglasice sa vasom voljenom osobom. Ipak, danas ce vam koliko toliko popraviti raspolozenje jedan velikodusni postupak jednog vaseg prijatelja.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2