DNEVNI HOROSKOP za 29. jul:  Bikovi,vi cete danas samo za SRECU znati!

DNEVNI HOROSKOP za 29. jul: Bikovi,vi cete danas samo za SRECU znati!

28. srpnja 2020. 0 By Lala

 

VAGA

Drage vage trebate se vise posvetiti vasoj vezi, ako je potrebno vi trebate cak i zanemariti plan posla. Naime, situacija na planu vase veze nije najbolja i zbog toga se vi morate posvetiti resavanju problema. Vama je do vaseg partnera mnogo stalo i zbog toga nista ne trebate prepustati slucaju.

SKORPIJA

Drage skorpije zvezde su vam danas namenile samo veliku srecu, a vas razlozi za srecu ocekuju na svim planovima vaseg zivota. Aposlutno ce vam sve danas pogodovati i vas ocekuju desavanja u kojima cete uzivati. Ceo dan cete provesti u fantasticnom raspolozenju.

STRELAC

Dragi strelci nesto veoma bitno vas ocekuje danas. Naime, upravo cete danas na jednom primeru moci da vidite kolika je ljubav vaseg partnera koju oseca prema vama. Vi u poslednje vreme sumnjate u vaseg partnera i u njegovu ljubav, ali posle desavanja koja vas ocekuju danas vi cete shvatiti da nikakvog razloga za sumnju nemate.

JARAC

Dragi jarcevi danas cete uspeti da ucinite neke veoma pozitivne stvari. Vi cete danas, uz veliku pomoc zvezda, uspeti da resite veliki broj problema na poslu, a isto tako cete uspeti da postignete kompromise sa voljenom osobom sto ce svakako pozitivno uticati na vasu vezu.

VODOLIJA

Drage vodolije u poslednje vreme previse razmisljate, a pri tome nista ne cinite kako bi vase ideje sprovele u delo. Vi imate mnogo planova, ali vi nikako da pokazate hrabrosti i vi nikako da pocnete da se borite za srecu. Vi morate biti mnogo odvaznijie i hrabrije ako zelite da se izborite za srecu.

RIBE

Drage ribe danas ce vas neka desavanja prosto odeseviti. Naime, pred vama je zaista divan dan tokom kojeg ni za kakve brige necete znati, a dan pred vama ce obeleziti jedno malo ljubavno iznenadjenje, kao i jedan novcani dobitak. Pred vama je dan kakav se samo pozeleti moze.

Stranice: 1 2