LJUBAVNI HOROSKOP za 29.jul: Ovnovima ce ovaj dan biti SAVRSEN!

LJUBAVNI HOROSKOP za 29.jul: Ovnovima ce ovaj dan biti SAVRSEN!

28. srpnja 2020. 0 By Lala

VAGA

Dilema ce danas biti resena. Priznali vi to ili ne     ovih dana   ne znate ko je osoba koju zelite kraj sebe. No, to ce vrlo brzo da se promeni – i to tako sto ce  osoba koju zelite da vas napravi ljubomornima. Odmah cete shvatiti kako stoje stvari.

 

SKORPIJA

Ono sto  je najveci problem je  to sto ste postali veoma drski prema osobi koja to ne zasluzuje.Jako ste napeti i to se vidi na vama ali imajte na umu da ne smete svoju losu energiju da iskaljujete na osobi koja vas iskreno voli.

STRELAC

Ljubav ce vam danas biti na prvom mestu.  Vi bas i niste osoba koja   je sklona tome da zapostavi posao i slicne stvari, ali danas ce biti upravo tako. Jednostavno receno,  ne zelite da izgubite voljenu osobu.

 

JARAC

Nema   razloga da brinete. Sve vrlo brzo moze da dodje na svoje mesto. Ako ste sad u svadji sa voljenom osobom, znajte da je resenje svega to da kazete gde gresite.Nemojte cutati o tome,nema nista lose  u tome da priznate gde gresite.

 

VODOLIJA

Dan za donosenje odluka   je pred vama.  Vi to mrzite da radite,istina, ali danas cete ipak morati.Vas partner ce zahtevati da mu kazete na cemu je sa vama.

 

 

RIBE

Nemojte nikoga drzati u laznoj nadi. Ako vam  se osoba koja se bori za vas ne svidja onda joj to otvoreno recite – bez lazi i prevare, bez bilo cega.   Bolje i to nego da ona uporno misli kako ce doci dan kad cete joj dati svoje srce zauvek.

 

Stranice: 1 2