IZABERI jednu vilu jer ce ti OTKRITI SRECNU VEST koja sledi – OSMEH U NAJAVI!

IZABERI jednu vilu jer ce ti OTKRITI SRECNU VEST koja sledi – OSMEH U NAJAVI!

30. srpnja 2020. 0 By Lala

 

VILA BROJ DVA:

Osmeh u najavi!

Vi koji ste odabrali vilu broj dva, nesvesno ste odabrali radost, devojcicu koja se smeje i kojoj osmeh krasi lice. Ž

Odabrali ste onako nasumicno,ali odabir uvek otkriva nase slutnje, nase ceznje i one ljubavi i situacije za kojima zalimo. Jako ste utuceni i tuzni i spojeni svojom tugom i dogadjajima koji idu nenadano , u svome srcu.

Srce vam je podnelo teret jedne ljubavi koja je bila lepa i solidna , a mogla je biti puno lepsa. Bili ste radosni i zadovoljni, sve dok neko nije pomutio vasu srecu. Vi ste se uhvatili za prvu laz koju vam je neko uneo u srce pa i u vezu.

Laz koja vas je potresla i podigla, razocarala i slomila.

Bio je to zloban pokusaj vaseg prijatelja da napakosti vasoj sreci.

Partner vam je dao vreme da se uverite da vas hoce rastaviti. Ovih dana ste istrazivali i shvatili da je ljudska zloba pomutila vasu srecu.

  Kod vas je pozitivna vest i vas osmeh u najavi! I Ne samo vas, nego i vaseg partnera.

 

 

 

VILA BROJ TRI:

 

 Vi koji ste izabrali vilu broj tri ste od onih koji su izabrali vrlo lepu vest.

Ona je sa sadrzajem koji ima u sebi nesto vrlo tajnovito i zamisljeno. Imate zelju koja se tice samo vas i vaseg srca i ne smete je jos pomenuti nikome.

Zamisljate kako da resite svoje emocije a da vam niko na vas ne utice. Partner ce vas hteti  iznenaditi sa svojim planom, kao da vas je preduhitrio.  Samo vase zelje da ga iznenadite su  velike i imace takvu moc, da ce zaista biti iznenadjen.

 Ponasacete se zamisljeno, a onda odjednom , kao grom iz vedra neba, trazicete ruku svog voljenog bica,  i srce na dlanu.

Stranice: 1 2