JARCA ocekuje RAZOCARENJE-Vodoliju prati VELIKA SRECA!

JARCA ocekuje RAZOCARENJE-Vodoliju prati VELIKA SRECA!

31. srpnja 2020. 0 By Maja

OVAN

Sedmica ce vam poceti burno posebno na poslovnom polju. Ocekujte nove obaveze koje ce od vas zahtijevati mnogo. Mnogo obaveza je pred vama, ali i novcani dobitak zbog kojeg cete zaboraviti sav umor. Isplatice se vas trud mada ce vam biti svega preko glave. Na ljubavnom polju vas ocekuju samo lijepi trenutci sa voljenom osobom. Vas partner ce se potruditi da vam uljepsa dane.

 

BIK

Kada je posao u pitanju u ovoj sedmici ne ocekujte cuda. NIsta posebno se nece desavati, cak vas ocekuje i jedno razocarenje. Nadali ste se novcanom dobitku, al on ce u ovoj sedmici izostati. Naravno da vam to nece odogovarati, ali podrsku od voljene osobe imate u svakom slucaju. Ako nista na ljubavnom polju vas ocekuju lijepi trenutci koji ce mnogo toga popraviti.

 

BLIZANCI

Bez obzira na nesuglasice koje ste imali sa radnim kolegama, u ovoj sedmici sve dolazi na svoje.Ocekuje vas izvinjene od strane radnih kolega, jer ce shvatiti da ste ipak vi bili u pravu. Mada vam nije  bio cilj da se prepirete, neke stvari prosto niste mogli da zadzite za sebe. Vas posao vam je mnogo bitan, i vi se zauzimate maksimalno. Na polju ljubavi vas ocekuje susret sa jednom osobom koja ce vam se mnogo dopasti.

 

RAK

Sve manje vremena provodite sa voljenom osobom, ali to u sedmici koja je pred vama morate promijeniti. Vase poslovne obaveze vam ne pruzaju mnogo vremena za privatni zivot, ali pokusajte pronaci balans. Voljena osoba vam je uviejk velika podrska, ali i ona polako gubi strpljenje. Angazujte se vise kada kada je lhubav u pitanju. Posao ce u ovoj sedmici morati da ceka ukoliko zelite usreciti svog partnera.

 

LAV

Sedmica koja je pred vama donosi jedan veci poslovni uspjeh. Poci ce vam za rukom da sklopite jedan vazan ugovor koji ce biti od velikog znacaja. Posao ce vam od naredne sedmice krenuti u boljem pravcu. Kada je ljubav u pitanju ocekuju vas nesuglasice sa voljenom osobom. Previse tjerate po svome u zadnje vrijeme, i vas partner polako gubi strpljenje sa vama. Ponos u stranu i zauzmite se za voljenu osobu.

 

DJEVICA

Nemate potrebe da se brinete kada je vas posao u pitanju. Previse se zauzimate da postignete sto vise, al ivas trud kao da niko ne vidi. Niste u pravu, i to ce se u sedmici koja je pred vama pokazati. Vas ocekuje novcani dobitak kojem ste se vec prestali nadati. I na polju ljubavi ocekuju vas samo lijepi trenutci sa osobom vaseg srca.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2