OVA TRI zodijaka ce imati NAJVISE SRECE U zadnjem letnjem mesecu – AVGUSTU!

OVA TRI zodijaka ce imati NAJVISE SRECE U zadnjem letnjem mesecu – AVGUSTU!

2. kolovoza 2023. 0 By Lala

RAK:

Posao:

Vi ste jedan od zodijaka kojima je islo malo losije u proteklom periodu.Imali ste bure i oluje, a sada vas ovi zavrsni dani, prosto izbacuju iz ravnoteze. Vreme je da dodje do smene raspolozenja, pa ce vas od prvog dana meseca avgusta, pratiti lepo.

Samo da se okrene, sto puta ste pomislili, da i vama jednom prodju losi dani. Kao da ste sebi zacrtali tako , upravo ce i biti. Od prvoga dana sve krece odlicno. Vi ste orjentisani na posao, tako da je zavrsnica u toku. Polako privodite kraju svoje radne obaveze,  i vec jos samo malo pa da predate izvestaje.

Vazno je da cete zavrsiti, i ne opterecujetze se zbog bilo cega. Medjutim vasi nadredjeni ce biti prezadovoljni vasim nacinom rada i rezultatima do kojih ste dosli. Osim pohvale, vi cete dobiti novi radni zadatak, a za resenje ovoga bicete nagradjeni novcanom naknadom uz vasu platu. Krenulo vam je odlicno.

Ljubav:

Imali ste male nesporazume, ali bure su se stisale. Sada je sve pod kontrolom, i partner i veza u celini. Vasa ce ljubav procvetati mocno, u mesecu koji je pred vama. Vi cete osetiti kao nikada pre, kako je ljubav lepa i kako je kada srce tuce praskom mastanja. Vi i vas partner cete napraviti jedinstvo u ljubavi i bicete kao par iz snova. Za vama ce se okretati na ulici, svi ce kopirati vasu ljubav i zelju da lice na vas. Sreca vam se smesi kuda god pogledate.

Zdravlje:

Za sada je zadovoljavajuce, samo bez nervoze!

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2