DEVICA u avgustu  RAZMLJA O POMIRENJU a VAGI sledi FATALNA LJUBAV!

DEVICA u avgustu RAZMLJA O POMIRENJU a VAGI sledi FATALNA LJUBAV!

1. kolovoza 2020. 0 By Lala

DEVICA:

Mesec koji je pred vama navesce vas na neke nove korake Izmedju ostalih je i ona koja ce vas navoditi na pomirenje sa vasim partnerom. Vasa svadja je bila tako zestoka i bolna, puna ruznih reci, pa i uvreda. Bile su to reci koje gadjaju pravo u srce, a tamo najvise boli. Tako su izgovarane netakticno i van kontrole da su zabolele istog casa.Cak su neke bile toliko bolne i uvredljive da su u momentu bolele poput maca. Ni u najgorim snovima niste pomislili da ce doci do takve svadje medju vama. Vasa veza je bila tako stabilna i jaka da su na vas gledali sa zaviscu. Mnopgi iz okruzenja su bili tako ljubomorni na vasu vezu u celini. Necija ljubomora je bila tako velika da je presla granicu i prerasla u zlobu.

Zloba je ucinila par poraka da vam se priblizi i medju vas ubaci crv sumnje. Taj crv je dugo bio prisutan i samo vas grizao. Vasa veza je pocela da trpi oscilacije. Onda je zlobnik ubacio pricu o prevari i to je bio kraj. Svadja za svadjom iako niste krivi.Vama se nametala krivica koju niste skrivili. a partner je trazio da budete iskreni i priznate ono sto imate.Tako su  poceli kursusi u vasoj vezi, a ljubav je tonula izmedju osecaja krivice i ucinjene nepravde.

Zlobni su likovali jer su ziveli za raspad vase dobre veze i lepe ljubavi. Partner koji nije ukazao poverenje drugom partneru, slusao je druge. Aovaj je zadrzao svoj ponos i sa osecajem bola samo se povukao. Sada su se slegli svi elementi svadje i razbistrile se vode. Ovaj mesec ce biti pokusaj mirenja, a to cete jedva uspeti.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2