FINANSIJSKI HOROSKOP za AVGUST:Jedan znak ce imati NOVCA vise nego ikada!

FINANSIJSKI HOROSKOP za AVGUST:Jedan znak ce imati NOVCA vise nego ikada!

28. srpnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Niste zadovoljni vasom finanskijskom situacijom koja vas prati u posljednje vrijeme. Mnogo truda ste ulozili u svoj posao, ali razocarenje nije izostalo. Koliko god se vi trudili novca vam je uvijek falilo. U ovom mjesecu vas ocekuje velika promijena. Planove koje ste imali uspjeti cete da ostvarite. Novcani dobitci u ovom mjesecu nece izostajati.Vas trud ce se sredinom avgusta mnogo isplatiti.

 

BIK

Malo vise truda i poslovi uspjeh ce vas pratiti u ovom mjesecu. Kao da ste se malo opustili kada su poslovne obaveze u pitanju.To vam do sada nije donijelo nista dobro, zato nemojte da se oslanjate na srecu. Potrudite s eda svoje finansije dovedete u red, jer vam se u avgustu ptuzaju odlicne prilike za to. Sreca je uz vas, ali vi se zaista morate vise potruditi.

 

BLIZANCI

Jedan poslovni potez ce u ovom mjesecu mnogo da promijeni. Imate mnogo smisla za poslovne pregovore, i ne dozvoljavate da vas rad neko podcjenjuje. Poci ce vam za rukom da sebi omogucite odlicnu zaradu. Mnogo poslovnh obaveza je pred vama, ali one ce se u svakom slucaju isplatiti. Ovo jer vrlo povoljan period za neke nove poslovne poduhvate. Vi znate sta zelite i ne plasite se da to i ostvarite.

 

RAK

Novac vam je bitan, ali on vam nikada nije prioritet u zivotu. Ipak u ovom mjesecu mnoog toga ce vam se promijeniti na bolje. Vas ocekuje jedan veci novcani dobitak koji ce vam omoguciti da poboljsate vasu finansijsku situaciju. Mnogo ste se trudili, i sad je doslo vrijeme da naplatite svoj trud.

 

LAV

Mjesec avgust je savrsen kada su vase finansije u pitanju. Vas prati velika sreca koja ce vam omoguciti da zaradite velike novce. Ne propustajte priliku i zauzmite se maksimalno, jer ovaj mjesec vas nece razocarati. Uspjeti cete da ostvarite jedan poslovni san. Vas ocekuju veliki novcani dobitci koji ce cak i vas iznenaditi.

 

DJEVICA

Bez obzira na poslovni neuspijeh koji vas je pratio u zadnje vrijeme vi nikada niste odustali da se borite za ono sto vam je bitno. U ovom mjesecu vas prati velika sreca. Vase finansije ce se poboljsati, jer cete uspijeti da se uzborite za ono sto vama pripada. Sreca je bila spora, ali vas u ovom mjesecu nece zaobici.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2