LJUBAVNI   HOROSKOP  za    2. avgust:     Ovan danas nece imati   vremena za ljubav,   Blizanci moraju da se fokusiraju na emocije!

LJUBAVNI HOROSKOP za 2. avgust: Ovan danas nece imati vremena za ljubav, Blizanci moraju da se fokusiraju na emocije!

1. kolovoza 2020. 0 By Lala

SKORPIJA

Mozete da odahnete jer problemi na vasem emotivnom polju polako ali sigurno postaju proslost. Osoba koju zelite ce sasvim sigurno u narednom periodu da vam izjavi ljubav…  Na  vama je samo da joj rasirite ruke jer je vreme da budete srecni.

 

STRELAC

Vama ce danas stici poruka koju niste ocekivali,vrlo verovatno od nekoga ko je vasa bivsa ljubav. On ce zeleti da vratite  vreme, odnosno da pokusate jos jednom. No,  mi vam savetujemo da se  ne vracate unazad jer se bas nista nece promeniti.

 

JARAC

Mozete biti mirni. Danas cete bez imalo sumnje uzivati i osmeh vam nece silaziti sa usana,neovisno o tome da li ste sada slobodni ili ne jer sve vrlo lako moze da se promeni,  i  moguc je flert u vecernjim casovima.

VODOLIJA

Mozda je za vas najbolje da se okrenete ka   poslu i obavezama u narednih nekoliko dana. Ovo nije idealan period za ljubav i nemojte nikome izjavljivati istu. To bi moglo da vas dovede do velikog razocarenja.

 

RIBE

Nema razloga da brinete jer je trenutno sve onako kako  bi trebalo biti.U narednih nekoliko dana dolazi do velike… Ali lepe promene  na vasem polju emocija. Moguce je cak i ono sto mislite da nije,shodno tome uzivajte.

 

Stranice: 1 2