RAK CE tokom avgusta BITI SRECAN a LAV SE ponovo ZALJUBLJUJE u BIVSU LJUBAV!

RAK CE tokom avgusta BITI SRECAN a LAV SE ponovo ZALJUBLJUJE u BIVSU LJUBAV!

29. srpnja 2021. 0 By Lala

RAK:

 

Mesec koji dolazi bice topao, ali ce doneti i toplinu u vase srce. Vi ste od onih koji se smese letnjem periodu, i dolazecem mesecu. Skoro svake godine vama se u tom mesecu desavaju lepe stvari i nikada nista lose. Ne bar do sada. To je mesec koji o sada uvek sa sobom donosio nesto lepo, pocev od ljubavi, do lepih desavanja. Inace to je vas omiljeni mesec u godini, bar sto se tice leta. A ima tu jos necega , zbog cega ga volite vise od drugih.

I sada vam sledi bogat i sadrzajan. Nova ljubav se smesi vec za par dana, tacnije u prvoj sedmici ovoga meseca. Vase srce ce biti osvojeno od strane jedne zanosne crnke. Prvo cete biti opcinjeni tom zanosnom lepotom koja je krasi i  privuceni nekom neobjasnjivom silom i harizmom. Ona ce za vas biti poput magneta koji vas privlaci sebi, a da vam ne da sansu da se bar probate odupreti. Vasi pogledi ce vas odati ma koliko da se budete odupirali. Oseticete magicnu privlacnost u trenutku koji ce vas spojiti, i od tada vasa ce ljubav da raste.Vi cete tokom celog avgusta biti srecni jer idete sreci u susret. Ici cete na godisnji odmor skupa, setacete obalom, i biti lice sa razglednice

Vi cete biti lep spoj ako ne budete trazili vIse . Budite zadovoljni osecajem srece koja ce vam se citati na licu.

Obaveze koje vas ocekuju na radnompolju, bice smanjene i svedene na minimum. Ovo je vreme vaseg godisnjeg odmora, pa uzivajte u njemu. Mozda postoji mogucnost da odete skupa, sto bi vasu srecu ucinilo jos vecom.

 

LAV:

Privodite kraju svoje radne obaveze i zelite otici na odmor ovih dana. Cim zavrsite sve, necete cekati, samo cete se spakovati i krenuti. Niste odredili ni put, idete, pa kuda vas put nanese, kada podjete. Ako budete sreli nekog od poznanika, vi cete se udruziti. Ako ne bude niko poznat, prva slobopdna lokacija puta, bice vas izbor.

Ni sebi samima  ne mozete da objasnite zasto tako hocete, ali vas nesto tako vuce. Da li volite izazove ili ce to biti sudbinski odredjeno, videcete i razmisljati kasnije.

Vi ste slobodni od skoro, i to ste prevazisli. Veza koja se raspala kao kula od karata, bila jeono sto vas je urusilo, i dosta vam je trebalo da se pomirite sa gubitkom. Bilo je tu necega nejasnog, neceg sumnjivog i neobjasnjivog. Izgurali ste te dane, odbolovali bol, i smatrate da ste svoje srce ocistili, bar patnje i bola sto se tice.

Ali ono sto vam sledi bice jos cudnije, na vasem letovalistu cete sresti  jedno znano lice! Bice to vasa bivsa ljubav, sama i utucena, dalekog pogleda. Zalud cete odvracati poglede na drugu stranu, vuci ce vas u njenom pravcu. Zalud cete skretati misli,  i upucivati na druge osobe od kojih bi neka mogla biti vas buduci partner. Dosli ste da se odmorite i provedete!

Svaki pogled, misao, zelja, bice vasa bivsa ljubav. Desice se susret, koji ce biti iznenadan, pun ljubavi i bola, pun ceznje i  izraza tuge. Zabolece vas duboko u dusi, nesto neobjasnjivo i tesko, i u momentu ce popustiti vase boli i vas ponos, a vi cete srecni sto ste tu opet skupa, poleteti jedno drugom u narucje. Vise vas niko nece razdvojiti. Nikada!