Skorpija spremna da OPROSTI, a Strijelac odlucuje da KRENE DALJE!

Skorpija spremna da OPROSTI, a Strijelac odlucuje da KRENE DALJE!

1. kolovoza 2020. 0 By Maja

SKORPIJA

Vas poalovn zivot je u zadnje vrijeme mnogo ispastao. Mada ste se vi trudili da sve postignete, neke osobe ipak nisu znale da cijene vas trud. Vi ste se mnogo opteretili poslovnim obavezama, ali to vam nije donijelo zeljene rezultate. Ipak vi ste osoba koja nikada ne odustaje bez obzira na sve padove. Vas u ovom mjesecu ocekuje nova poslovna prilika koju ne smijete propustiti.

Pruzice vam se sansa da promijenite svoje radno mijesto. Mada cete na pocetku biti sumnjicavi, mozda je ipak vrijeme da razmislite o nekim promijenama. Sve zavisi od vas i vase odluke. Vi imate odlicne poslovne ideje koje bi vam mogle donijeti veliku zaradu. Niste naucili da oduastanete, i vas trud ce se isplatiti. Vrlo je bitno da se posavjetuete sa osobama kojima vjerujete. One uvijek imaju savjete koji vam mnog pomognu. Bez obzira kako se odlucitee, vas ce u ovom mjescu docekati i jedno lijepo iznenadjenje. Novac koji vam jedna osoba duguje napoon cete dobiti nazad.

Kada je ljubav u ptanju vas ocekuju velike emocije. Mada ste se zarkli da bivsoj ljubavi necete pruziti drugu sansu, u ovom mjesecu cete razmisliti o drugoj sreci. Vase srce je prosto preveliko da bi mogli tek tako zaboraviti sve lijepo sto ste prozivjeli zajedno. Spremniste da oprostite jer vjerujete u ljubav. Nikada se niste odrekli osobe koju volite, mada vam vas ponos nije dozovljavao da joj pruzite jos jednu priliku.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2