Skorpija spremna da OPROSTI, a Strijelac odlucuje da KRENE DALJE!

Skorpija spremna da OPROSTI, a Strijelac odlucuje da KRENE DALJE!

1. kolovoza 2020. 0 By Maja

STRIJELAC

Poslovne planove koje imate uspjeti cete da ostvarite. Bez obzira na sve promasaje koje ste imali u zadnje vrijeme, vi ste vjerovali u sebe i svoje mogucnosti. Ovaj mjesec vam donosi odlicne prilike za nova poslovna poznanstva. Imate divne ideje koje zelite da pretvorite u djelo, i to ce vam i poci za rukom. Veci novcani dobitak vas ocekuje. Ulozili ste mnogo truda i rada u svoj ideje, u ovom mjesecu se stvari napokon pocinju odvijati u pravom pravcu.

Velika srea je pred vama jer cete upoznati osobu koja ce vam pomocu da ostvarite svoje planove. Nemate straha od novih poslovnih izaova i to je ono sto vas uvijek dovodi do cilja kojeg ste sebi zacrtali. Mnogi ce vam zavidjeti na vasoj poslovnoj sposobnosti, ali to vas nikada nije zanimalo. Vi imate svoj cilj i ne obazirete se na zle jezike.

Kada je ljubav u pitanu u ovom mjesecu cete napraviti jedan korak koj ice mnogo toga promijeniti. Dugo ste zivjeli u proslosti i nadi da ce vam sa vasim partnerom biti kao prije. Neke stvari su se promijenilei vi cete donijeti odluku da je vrijeme da krene te dalje sa svoji zivotom. Pokusali ste sve kako bi vasa veza funckionisala, ali sreca nije bila na vasoj strani. Vi se jos uviejk volite, ali nista nije kao sto je bilo. Mada jos uviejk postoje osjecanja, oboje ste spremni za neke promijene, pa makar vas tjesila misao da ce to biti samo privremeno.

Strijelci koji nisu u vezi sresti ce jednu divnu osobu. Trenutno ste spremni samo za prijateljstvo, ali vrijeme ce pokazati da ste iapk sreli osobu sa kojom cete biti mnogo sretni.

 

 

Stranice: 1 2