Ovi zodijaci NEMAJU SRECE u LJUBAVI, jer svoje SRCE uvijek POKLANJAJU POGRESNOJ OSOBI!

Ovi zodijaci NEMAJU SRECE u LJUBAVI, jer svoje SRCE uvijek POKLANJAJU POGRESNOJ OSOBI!

28. svibnja 2021. 0 By Maja

BLIZANCI

Vama je za srecu zaista potrebno malo. Nikada niste imali prevelika ocekivanja, ali i ono malo sto ste ocekivali nije moglo da se ispuni. Nikako da shvatite da je vase srce predobro za neke osobe. Uvijek ste u svojim vezama davali vise nego sto ste dobivali zauzvrat. NIste slusali svoj razum, vec ste uvijek slusali svoje srce ali ono je itekako znalo da vas prevari.

Sreca u ljubavi nije bila vas pratilac, mozda i zbog toga sto ste mnogo toga cinili na svoju ruku. Savjete drugih niste nikada htjeli poslusati, jer je vasa ljubav uviek bila prevelika. Mnogo se zauzimate za osobu koju zavolite, ali vrlo malo mislite na sebe. Sebe ste cesto stavljali u drugi paln, a to vam je bila najveca greska. Vasa ljubav je uvijek bila iskrena i postena bez obzira na sve.

Nikada niste bili osoba koja bi razocarala voljenu osobu, ali vasa razocarenja su bila prevelika. Ipak vi se nikada niste odrekli ljubavi. Vjerujete u nju, jer ljubav je za vas bila i ostala vas smisao zivota.

 

RAK

Sigurno bi ste imali vise srece u ljubavi da ste i sami bili bezosjecajni kao neke vase bivse ljubavi. Ali vi to nikada ne mozete biti. Vase srce je ogromno, vasa dobrota neopisiva. Vasu dobrotu su mnogi koristili, ali vama je to bilo svejedno. Za ljubav cinite sve, jer kada vi zavolite tu granice ne postoje.

Povjerenje i iskrenost su za vas glavni stub svake veze. Kamo srece da ste tu iskrenost dobivali od bivsih ljubavi. Ono sto je kod vas posebno je cinjenica da se vi toliko zauzmete za voljenu osobu da ona na kraju to samo iskoristi.

Ne mozete vi da budete drugaciji, jer ste naucili da volite cijelim srcem, i nikako drugacije. Vase srce je cesto bilo slomljeno, ali to vas nije zaustavilo da nastavite da volite. Vi imate toliko ljubavi u sebi da nijedno razocarenje to ne moze unistiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2