BIKOVI VAMA ce konacno biti SRCE NA MESTU – NEKO ce vam UZVRATITI LJUBAV!

BIKOVI VAMA ce konacno biti SRCE NA MESTU – NEKO ce vam UZVRATITI LJUBAV!

29. srpnja 2021. 0 By Lala

BIK:

Dugo ste u losoj poziciji ili vas jednostavno nece sreca. Osecaj koji vas gusi i tera na lose misli, jeste taj da niste rodjeni pod srecnom zvezdom, i da ce ceo vas zivot teci tako kao sada. Dakle lose i bez srece!

Osecaj koji vam se uselio u vase bice da ste skroz nesrecni, nikako i nikada ne jenjava. Samo postaje kos jaci, jos tezi i bezizlazniji. Osim stovas osecaj nesrecnoga gusi, on vas i tera na nervozu i negativne misli koje vise ne mozete da kontrolisete. Ubija vas taj ukus gorcine na usnama, i mada se jos malo borite, ipak vas on dodatno  vodi u svome smeru. I kada naumite nesto konkretno, nadajuci da ce bar nesto ici kako treba, vama se isprece lose okolnosti.  Uvek neke prepreke i strah da ih necete moci otkloniti cak ni za ostvarenje onog osnovnog…

Vi jednostavno vise zivite u uverenju da ste nesrecni nego sto jeste u sustini. Nekako to uvek posmatrate sa gledista drugih koje smatrate da su rodjeni srecni i da im ide bas sve od ruke. A vama isto tako bas nista. Da li je sve tako optimisticno kod drugih, a samo pesimisticno samo kod vas?!

Vi mislte da su oni srecni, a oni misle da ste vi! Niko ne moze zaviriti u tudju dusu, niti znati sta je stvarna istina a sta stvarna laz!

Vi bikovi ste jaki, snazni i odlucni, ali samo dajete utisak drugima da ste najjaci, i da vam niko nista ne moze. A u sustini, to je vasa maska, jer ste ostljivi, ranjivi, i sebe cesto ne prepoznajete u bolu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2