BLIZANCI ce tokom AVGUSTA mozda saznati da su BILI PREVARENI!

BLIZANCI ce tokom AVGUSTA mozda saznati da su BILI PREVARENI!

28. srpnja 2021. 0 By Maja

BLIZANCI

Ono sto vam trenutno najvise smeta kod voljene oosbe je njegova nezainteresovanost za vasu vezu. Kao da se je voljena osoba pocela distancirati od vas, a ni sami  ne znate razlog zasto. Mada se vi maksimalno trudte da svoju vezu ipravite prema boljem pravcu, vas partner ne zeli da suradjuje.

Svaki vas pokusaj kao da ne vodi nikuda. Istina je da ste imali mnogo problema u zadnje vrijeme. NIste imali mnogo  vremena za zajedniceke trenutke, ali vasa vjera u ljubav jos uvijek postoji. Bez obzira na sve vi i dalje pokusavate da pronadjete razlog za partnerovo cudno ponasanje.

Tokom ovog mjeseca vrlo lako bi moglo da dodje do vecih nesuglasica. Ono sto ce se izraziti tek sredinom avgusta  bice vase sumnje da vas partner mozda vara i da nije bio sasvim i skren prema vama.

Mada zelite samo istinu, vrlo je bitno da je trazite direktno od vaseg partner a ne od drugih osoba. Sanse su velike da ce vam neko ko uopste nije upucen u situaciju reci da vas partner vara.

Ipak to mogu da budu samo zli jezici koji bi vas mogli natjerati da napravite pogresan korak. Sumnje ce postojati jer vas partner vam zaista daje mnogo povoda da tako mislite.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2