DNEVNI HOROSKOP za  16.avgust: Blizanci treba da budu smireni,Ribe ce shvatiti ko ih iskreno voli…

DNEVNI HOROSKOP za 16.avgust: Blizanci treba da budu smireni,Ribe ce shvatiti ko ih iskreno voli…

3. kolovoza 2020. 0 By Lala

 

VAGA

Drage vage previse vremena koristite za razmisljanje, vi ste u poslednje vreme neodlucne i zbog toga gubite mnogo vaseg dragocenog vremena. Potrebno je da pokazete odvaznost i hrabrost i da odluke donosite mnogo brze. Nemojte dozvoliti da vam vreme prolazi u razmisljaju, nego pocnite ciniti dela.

SKORPIJA

Drage skorpije vas partner je zaista veoma jak na recima, ali kada su u pitanju dela onda je to sasvim druga prica. Mnogo toga vam voljena osoba obecava, ali ona nikada na kraju nista ne ispuni od toga sto je obecala. Prestanite verovati u reci vaseg partnera i zahtevajte od njega dela.

STRELAC

Dragi strelci pred vama je veoma naporan i tezak dan tokom kojeg vam nece biti lako. Naime, problemi vas danas ocekuju na svim planovima vaseg zivota, a vama ce biti izuzetno tesko da ih sve resite. Pred vama je dan koji vam sigurno nece ostati u lepom secanju.

JARAC

Dragi jarcevi kako vreme prolazi vasa voljena osoba sve vise razmislja o njenom bivsem partneru, ona kao da tu osobu nije zaboravila. Vasa voljena osoba zaista nije uopste iskrena prema vama i zbog toga trebate sa njom otvoreno razgovarati o svemu.

VODOLIJA

Drage vodolije u poslednje vreme vi sumnjate u vaseg partnera, a danas vas ocekuje jedan njegov veoma los postupak zbog kojeg cete shvatiti da vase sumnje nisu bile bez razloga. Upravo ce danas vas partner uciniti nesto sto vam se ni malo nece dopasti, a vi cete prosto nesto morati da preduzmete po tom pitanju.

RIBE

Drage ribe jedna osoba vas zeli kraj sebe, ali ta osoba prosto smatra da joj vi nikada ne biste pruzile priliku. Ta osoba vam veoma cesto salje signale, ali ona ne sme da vam prizna da joj se dopadate upravo zbog toga sto se plasi vase reakcije, a danas cete imati priliku na jednom primeru da shvatite o kojoj osobi je rec.

Stranice: 1 2