Medju MNOGIM BROJEVIMA se krije JEDNA RIJEC-Samo rijetki mogu OTKRITI koju RIJEC TRAZIMO!

Medju MNOGIM BROJEVIMA se krije JEDNA RIJEC-Samo rijetki mogu OTKRITI koju RIJEC TRAZIMO!

3. kolovoza 2020. 0 By Maja

Dragi nasi, vrijeme je za jos jednu interesantnu mozgalicu koju smo pripremili za vas. Ovaj put smo za vas pripremili skrivenu rijec koju sigurno nije lako uociti. Kao sto vidite na slici su mnogi brojevi, i na prvi pogled samo brojeve i vidite. Ali mi smo medju ovim mnogim brojevima sakrili jednu rijec, a na vama je da pronadjete koju smo rijec sakrili.

Ovaj put vam nismo ni malo olaksali mozgalicu za koju ce vam biti potrebno mnogo vremena. Odvojite malo svog dragocjenog vremena i pokusajte da pronadjete rijec koju smo vjesto sakrili. Znamo da volite da rijesavate nase mozgalice, i ovaj put smo se potrudili da se lijepo zabavite.

Necemo vam davati nikakve savjete koja rijec ni mogla da bude sakrivena. Na vama je da se skoncentrisete i da dobro naostrite vid. Najuporniji od vas ce uspjeti da pronadju skrivenu rijec, ali neki ce sigurno i odustati od potrage. Uvijek se trudite da sto brze rijesite nase male interesantne zadatke, a mi se trudimo da vam svaki put pripremimo nesto interesantnije.

Sigurni smo da cete i ovaj put dobro da se zabavite, jer to i jeste nas cilj. Bitno nam je da se lijepo zabavite, ali i da se malo potrudite jer inace ne bi bilo zabavno kada bi vam olaksali sa nasim mozgalicama.

Upornost ce se isplatiti kada pronadjete rijec koju trazimo. Mi vam kao i uvijek donosimo rijesenje na sljedecoj stranici. Nadamo se da cete preci na sljedecu stranicu samo da uporedite svoje rijesenje sa nasim. Naravno da smo zaokruzili svako slovo, kako bi vidjeli o kojoj rijeci se radi. Kao i uvijek igramo fer, a znamo da to cinite i vi koji se trudite da rijesite nas zadatak.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2