Medju MNOGIM BROJEVIMA se krije JEDNA RIJEC-Samo rijetki mogu OTKRITI koju RIJEC TRAZIMO!

Medju MNOGIM BROJEVIMA se krije JEDNA RIJEC-Samo rijetki mogu OTKRITI koju RIJEC TRAZIMO!

3. kolovoza 2020. 0 By Maja

Dragi nasi kao sto smo i obecali na ovoj stranici se nalazi rijesenje za nasu malu mozgalicu. Koliko vam je trebalo vremena da uocite skrivenu rijec?

Kao sto vidite rijec koju smo od vas trazii da pronadjete je: SUNCE. Zanmo da vam ovaj put nismo pripremili najlaksi zadatak, ali se nadamo da ste se vi ipak lijepo zabavili. Medju mnogim brojevima nije bilo jednostavno pronaci rijec SUNCE, ali vi koji ste uporni siguno ste je pronasli.

Uvijek se trudimo da vam pripremimo sto bolje mozgalice i nadamo se da vam zadatak nije bi previse tezak. Zaista je previse brojeva medju kojima je sakriveno samo pet slova. To nije lako uociti bez obzra koliko dobro vas vid sluzio. Mogli smo vam olaksati i postaviti malo vece brojeve medju kojima bi sigurno lakse pronasli skirvenu rijec, ali za nase pratioce pripremamo samo teze mozgalice. Prosto iz razloga jer znamo koliko ste uporni i koliko volite da ih rijesavate.

Do sada smo vam pripremali razne mozgalice i skrivalice, i to cemo naravno da cinimo i narednom periodu. Kao sto to stalno napominjemo, nas cilj je da se zabavite i dase malo odmorite od svakodnevnice. Pisite nam u komentar vase rijesenje, naravno kao i uvijek prije nego sto pogedate rijesenje na ovoj stranici. Nadamo se da ste se lijepo zabavili trazeci rijec sunce medju ovim mnogim brojevima.

 

Stranice: 1 2